Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KARŞILAŞMALARDA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDECEK”

“KARŞILAŞMALARDA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDECEK”
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarında 1’inci hafta sona erdi. Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Cemalettin Metin ilk haftayı değerlendirdi.

Bolu’da Play-Off karşılaşmalarının başlamasıyla Karaçayır’a farklı bir hava gelirken ilk hafta karşılaşmaları da şimdiden Play-Off’a renk kattı.

ASKF Başkanı Cemalettin Metin oynanan karşılaşmaların ardından açıklamalarda bulunarak; “ASKF olarak Futbol İl Temsilciligi olarak takımlarımızın her türlü yanında olmaya çalışıyoruz. Giderek karşılaşmalar heyecan katacak ilk hafta karnaval havasında geçti” dedi.

“Akay Kardeşler yönetim kurulu Başkanı Cemil Akay’a teşekkür ederiz”

Metin, amatör kümede ilk defa isim sponsorluğu aldıklarını kaydederek; “Bu sezon ilk defa 1.Amatör Küme ligine sponsor firma alarak isim sponsorluğu verdiğimiz 1.Amatör kümede öncelikle bize destek olan Akay Kardeşler yönetim kurulu Başkanı Cemil Akay’a teşekkür ederiz. Play-Off’lara 6 takım katılırken ilk hafta maçları ile müsabakalar heyecan içinde oynandı” şeklinde konuştu.

“İlk hafta karnaval havasında geçti”

Bolu ASKF olarak takımların her zaman yanında olduklarının altını çizen Metin; “Bizde ASKF olarak Futbol İl Temsilciliği olarak takımlarımızın her türlü yanında olmaya çalışıyoruz. Karşılaşmalarda heyecan artarak devam edecek. İlk hafta karnaval havasında geçti. Taraftarlarımızı biraz daha sağ duyguya davet ediyoruz. Dostluk, kardeşlik çerçevesince karşılaşmalarımızı oynayalım. Şehrimize yakışan bir turnuva, olsun” dedi.  

Etiketler: bolu haberler