Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARMA OSB’DE FABRİKA SAYISI 18’E YÜKSELDİ

KARMA OSB’DE FABRİKA SAYISI 18’E YÜKSELDİ
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Karma OSB’de hali hazırda faal olan fabrikaların yanı sıra 6 fabrikanın daha üretime hazırlandığını söyledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın göreve başladığı 2014 yılında 4 fabrika olan Karma Organize Sanayi Bölgesinde fabrika sayısı 18’e yükseldi.

Gerede’de bulunan Karma Organize Sanayi Bölgesinde hali hazırda faal olan fabrikaların yanı sıra 6 fabrika daha üretime hazırlanıyor. Gerede Belediyesinden yapılan açıklamada 6 fabrikanın 2’sinin inşaatının bitmek üzere olduğu, 1 fabrika açılış aşamasında olduğu ve 2 fabrikanın da inşaat çalışmalarının devam ettiği belirtilirken 1 fabrikada ise inşaat çalışmaları yeni başladığı bildirildi. 2014 yılında 4 fabrikanın olduğu Karma OSB’de fabrika sayısı 18’e yükseldi. Fabrikaların faaliyete geçtiği zaman Gerede’de üretim ve istihdama büyük katkı sağlayacağı ifade edilirken üretime devam eden metal fabrikasının çalışma alanlarını büyütmeye devam ettiği ve ilçede istihdama katkı verdiği açıklandı.

“HER FİRMA BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR”

Karma OSB ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Karma Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Faaliyet gösteren fabrikaların yanı sıra 6 fabrika daha üretim ve istihdam için inşaat çalışmalarına devam ediyor. İlçemiz için istihdam konusunda adım atan her firma bizim için çok değerlidir. İnşaat aşamasında olan ve üretime hazırlanan fabrikalarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler