Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARACİĞER NAKLİ OLDU, DOKTORLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

KARACİĞER NAKLİ OLDU, DOKTORLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Karaciğer nakli olan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Malatya Turgut Özal Karaciğer Nakil Cerahisi ekibi ve Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a teşekkür etti.

HABER: ASLI AKIŞ

Uzun zamandır karaciğer bağlı rahatsızlığından dolayı tedavi gören Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar,  geçtiğimiz ay geçirdiği ani rahatsızlık sonrası BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. Akabinde Çağlar için oğlu Azmi Çağlar’dan karaciğer nakli için Acil canlı donör arandığına dair paylaşım gelmişti.

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’a aranan donör bulundu ve karaciğer nakli başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Malatya Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılın ameliyat sonrasından sağlığına kavuşan Başkan Çağlar ilk teşekkürü Malatya Turgut Özal Hastanesi Karaciğer Nakil Cerrahi Doktorlarına ve ekibine etti.

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesiyle paylaşımda bulunan Başkan Çağlar; “Malatya Turgut Özal Karaciğer Nakil Cerahisi ekibine, Başta Prof. Dr. Sezai Yılmaz beyefendi olmak üzere teşekkür ediyorum." mesajını verdi.  

Etiketler: bolu haberler