Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARACASU YOLU ÜZERİNDEKİ KÖKEZ ÇEŞMESİ YENİLENECEK

KARACASU YOLU ÜZERİNDEKİ KÖKEZ ÇEŞMESİ YENİLENECEK
Bolu Belediyesi ile protokol imzalayan iş insanı Yavuz Selim Şabablı, Karacasu yolu üzerindeki kökez çeşmesini anne ve babasının hayrına yenileyecek.

Bolulu vatandaşların yoğun talep gösterdiği Karacasu yolu üzerindeki kökez çeşmesinin yenilenmesine ilişkin Bolu Belediyesi ile iş insanı Yavuz Selim Şabablı arasında protokol imzalandı. Başkanlık makamında bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve iş insanı Şabablı, mevcut çeşme yıkıldıktan sonra modern bir mimari ile yeniden Bolu’ya kazandırılacak yeni kökez çeşmesi için yapım protokolü imzaladılar.

Anne ve babasının adı yaşatılacak

İmzalanan protokol ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Yavuz Selim Şabablı ağabeyimiz belediyemize müracaat etti ve ‘Ben mimari özellikleriyle Bolu’muza değer katacak,  sizin planladığınız bir çeşmeyi yapmaya talibim’ dedi. Biz de onun talebini kabul ettik. Oradaki çeşme kaide gibi olacak. Görsellerini sosyal medyadan da yayınlayacağız. İnşallah yapılacak o çeşmede Yavuz Selim Şabablı ağabeyimizin hem annesinin hem babasının adı yaşatılacak. Ben kendisine Bolu halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi. Hayırsever Şabablı da uzun yıllardır Bolu’da ticaret yaptığını belirterek, “Ben Niğdeliyim ama Bolu’da yetiştim. Yıllardan beri Bolu’da ekmek yiyorum. Bu ekmeğin karşılığı olarak da böyle bir hayır yapmak istedik. Buna vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler