Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAPTAN’DAN ÖZELEŞTİRİ

KAPTAN’DAN ÖZELEŞTİRİ
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 12.haftasında kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda, Kardemir Karabükspor maçında oyuna sonradan girip, gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan kaptan Yusuf Emre Gültekin sorularımızı cevapladı.

Kaptan Emre Gültekin özel olarak sorduğumuz soruya içtenlikle cevap verdi. Kardemir Karabükspor maçının son bölümlerinde oyuna girdikten sonra gördüğü kırmız karttan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Yusuf Emre Gültekin; “Camiadan arkadaşlarımdan, başkanımdan özür diliyorum” dedi.

Boluspor’da dördüncü sezonunu geçiren Yusuf Emre Gültekin, Denizlispor maçı hazırlıkları devam ederken sorularımıza cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta K.Karabükspor maçında gördüğü kart sonrası çok üzgün olduğunu belirten kaptan şunları ifade etti; “Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Şu anda hedefimize yavaş yavaş yaklaşıyoruz. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Yönetimimiz hocalarımız ve bizler Boluspor’u uzun yıllar beklediği süper lig hedefine ulaştırmak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta için çok üzgünüm herkesten taraftardan takım arkadaşlarımdan hocalarımdan ve yönetimden özür diliyorum. Görmemem gereken bir karttı. Ama bana göre kartın rengi tartışılır, benim rakip arkadaşa girişim var ona dokunmadım. Birazda kendini abartılı bir şekilde attı. Maçın hakemi de kırmızı kart olarak değerlendirdi. Zorlu süreçten geçerken takım arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Taraftardan camiadan tekrar özür diliyorum. Biz şampiyonluk için hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu takımı şampiyon yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi