Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAPTAN BOLUSPOR'DAN AYRILDI

KAPTAN BOLUSPOR'DAN AYRILDI
Beypiliç Boluspor’un kaptanı Gökhan Sazdağı Boluspor’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. Kaptan Sazdağı daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son 4 maç da oynamayacağını açıklamıştı.

Beypiliç Boluspor’un kaptanı Gökhan Sazdağı Boluspor’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. İki yıldır Boluspor forması giyen 26 yaşındaki Gökhan Sazdağı, Ümraniyespor maçının ardından Bolu’dan İstanbul’a giderek sosyal medya hesabından ligin son 4 haftasında oynanacak mücadelelerde yer almayacağını açıklamış ayrılık sinyalleri vermişti. Boluspor’dan yapılan açıklamada ise kaptan Sazdağı’na eşinin rahatsızlığı sebebiyle izin verildiği iznin ardından tekrar takıma katılacağı açıklanmıştı.

"BUGÜN İTİBARİYLE BOLUSPOR'DAN AYRILDIM"

Kaptan Sazdağı bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle 2 sene futbol oynadığım, kaptanlığını yaptığım, güzel anılar biriktirdiğim, güzel dostluklar edindiğim kulübüm Boluspor’ dan ayrıldım. Umarım bu küçük şehrin güzel kulübü hakettiği gibi daha yukarılarda olur. Bolu şehrinin birlik beraberliğe ihtiyacı var ve umarım bu seneden sonra bu birlik beraberlik sağlanır. Üzerimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.