Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kapalı Semt pazarında sona yaklaşılıyor

Kapalı Semt pazarında sona yaklaşılıyor
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yenimahalle Kapalı Pazaryeri çalışmalarında sona gelindi.
Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık 1100 m²’lik alanda, pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında; çelik konstrüksiyon kolonlar yerleştirildi, çatı kapandı, çatı olukları tamamlandı, elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı, çalışmalar kapsamında son olarak çevre düzenlemesi devam ediyor. Kış şartlarından dolayı duraklayan ve çalışmaya uygun hava şartlarının oluşması ile birlikte eksik kalan çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak, ilkbahar ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte; çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar.