Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kamuran Avcı" Kaliteli Projeler Üretme Gayretindeyiz"

Kamuran Avcı
Bolu'da bilinen İş İnsanı ve Akkent Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Avcı, Bolu için kaliteli proje üretme gayretinde olduğunu belirtti. Kamuran Avcı," Şirket olarak muhit konusunda çok hassasız. Gerçekleştirmek istediğimiz projenin konumu çok uygun olmalı. Kaliteli proje üretme gayretindeyiz. Müşterilerimize ve piyasaya baktığımızda doğru yaptığımızı görüyoruz. Bu prensiple elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Daha farklı daha modern yenilikçi bir teknoloji kullanıyoruz. Akkent Yapı yazan binalara baktığımızda bütün yapıların birbirine bağlı bir mimari çizgisi vardır." dedi.
2021-2022 YILLARI İÇİNDE YENİ PROJELERİMİZ VAR

Akkent Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı  Kamuran Avcı, " Akkent  Yapı iş kalitesi ve  şirket olarak belirli bir noktadadır.  Bunu daha ileriye taşımak görevimiz . İki ayrı yerde başladığımız 2021-22 için villa projelerimiz var. Devamında şehir  merkezinde  çok büyük bir konsept projemiz var.  Üç bloktan oluşan bir ofis projesi yapacağız. Planımız  2022 yılının sonunda bitirmek. İnşallah projemiz Bolu'nun  şehir merkezinde ofis ihtiyacını karşılayacak. " dedi

Akkent Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı  Kamuran Avcı, pandemi döneminde sahada çalışma noktasında sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Kamuran Avcı, "  Zaman  zaman yasaklar olunca  bir gecikme oldu tabi ki. Çünkü malum kötü bir süreç ama biz ilk önce sağlık dedik . Bu noktada bazı arkadaşlarımız  bu sıkıntıya maruz kaldılar. Bu süreçte yarı performanslı çalışabildik. Geçmişe bakarak son 10 yılın en kötü yılını yaşadığımızı söyleyebilirim. 
"dedi.

Kamuran Avcı, pandemi döneminde taleplerin azaldığını, fabrikalar tam kapasite çalışmadığı için ürünlerin az üretildiğini bundan dolayı maliyetlerde bir artış olduğunu belirtti. Kamuran Avcı " Talep noktasında hala sıkıntı var. Maliyet fiyatları yükselince gayrimenkulün de fiyatları yükseliyor. Bolu da gayrimenkul yatırımı yapmayı seven de çok fazla. İhtiyacı olan insanlar genelde bu yatırımı yapıyorlar. Ama genel olarak eskiye nazaran talepler kötü . 
" açıklamasında bulundu.

BOLU'DA İNŞAAT YAPISI SAĞLAM

Akkent Yapı'nın sahibi Kamuran Avcı, " İnşaat ülkenin lokomotifi konumundadır. Bolu'da inşaat yapısı ve inşaat sektöründe ki arkadaşlarımızın  tamamı  hem ekonomik hem de iş bilirlik açısından bütün  firmalarımızın neredeyse yapısı çok iyidir. Onun içinde Bolu'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler tereddüt etmeden dilediği  yerde yapabilirler.  Bolu'da inşaatın yapısı sağlam hiç bir riskleri olmaz." dedi.