Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİLER

KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİLER
Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak ve Memur Sen üyeleri, Suriye’nin İdlib şehrine yardım etmek için Demokrasi Meydanında bulunan İHH çadırı önünde bir araya gelerek 8 bin TL’lik yardımda bulundu.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valiliği, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği (İHH) tarafından İdlib için başlatılan ve 22 Ocak 2020 Çarşamba günü son bulacak olan yardım kampanyasına Memur Sen’den destek geldi. Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak, 8 bin üyelerini temsilen yardımda bulunduklarını ifade etti.

“YÜZBİNLERCE İNSAN YAŞAM MÜCADELESİ VERMEKTEDİR”

Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak topluluk adına yaptığı konuşmasında İdlib kentinde saldırılardan kaçan yüzbinlerce insanın soğuk ve açlığın pençesinde yaşam mücadelesi vermekte olduğuna vurgu yaparak; “Suriye’deki savaş 10’uncı yılına girmiş bulunmakta ve ardında binlerce ölü ile yüzbinlerce yaralı ve bir o kadar da mazlum ve mağdur bırakmaktadır. Hepinizin ve hepimizin malumu üzerine Suriye sınırımıza yakın İdlib kentinde saldırılardan kaçan yüzbinlerce insan soğuk ve açlığın pençesinde yaşam mücadelesi vermektedir. Bugüne kadar gelinen noktada başta Ortadoğu da, Türkistan da, Yemen de, Arakan da yüzbinlerce insanı katleden, mağdur eden ikiyüzlü batı medeniyetinin gerisinde yetimler, öksüzler, dullar ve ihtiyarlar kaldı” şeklinde konuştu.

 KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

Ahmet Koçak konuşmasının devamında Bolu halkını kampanyaya destek vermesi için çağrıda bulundu. Koçak; “Bugün bu coğrafyanın tam ortasında Anadolu’da vücut bulmuş Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin bu aziz milletin hayırseverleri sayesinde sınırımızın hemen yanındaki “Aylan, Erva” bebeklerin ölmemesi için kampanya bu büyük millet başlatmış ve bizlerde Bolu’da ki sivil toplum örgütleri olarak bu kampanyaya bütün Bolu Halkı adına yola çıkmış, Bolu Halkının bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz. Valilik ve Demokrasi Meydanındaki iki tane Çadırda aziz Bolu halkının yardımıyla oradaki çocuklar, yaşlılar, kadınlar açlıktan ölmeyecekler, sizlerin vereceği destek ile soğukta donmayacaklar ve onlarda hayatlarını devam ettirecekler” ifadelerini kullandı.

“SAVAŞLAR SON BULSUN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN” 

Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak, kampanyanın 22 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edeceğini söyleyerek; “Bizler Memur Sen Bolu ailesi olarak 8 bin üyemizi temsilen 8 bin liralık yardımı İHH Başkanımıza teslim ediyorum. Kampanya 22 Ocak 2020’ye kadar devam edecek. Bolunun hayırsever insanlarını kampanyaya yardımda bulunmaya davet ediyoruz ve bu vesileyle de temenni ediyoruz ki savaşlar son bulsun, çocuklar ölmesin, insanlar bu ayıptan kurtarsın. İnşallah bu sıkıntılar, zulümler son bulsun” diye konuştu.