Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KALİTEYİ, HUZURU BİR ARADA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ BOLU CİTY HOTEL

KALİTEYİ, HUZURU BİR ARADA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ BOLU CİTY HOTEL
Bolu City Otel, 2019 yılının gereksinim ve ihtiyaçları doğrultusunda 21 adet şık ve konforlu olarak dizayn edilen odaları, 60 kişiye kadar hizmet verebilen Restaurantı ile sabah açık büfe kahvaltısı ile eşsiz bir ziyafete dönüştürmek için hizmetinizdedir.


İşletme sahipleri Emine Tandoğan ve Bahadır Tandoğan'nın 25 yıllık turizm deneyimlerini ve 5 yıldızlı otelde çalışmanın verdiği bilgi ve birikimin Bolu’ya kazandırdığı Bolu City Otel müşterilerini bekliyor.

Öğle ve akşam yemeklerinde Alacar'te hizmeti, gün yemekleri, özel davet ve yemeklerinizde, iş yemeklerinizde, doğum günü, mini toplantı organizasyonlar için Bolu City Otel hizmetinizdedir.

Tertemiz havası, yeşil doğası ve inanılmaz güzellikteki Abant, Gölcük ve Yedigöller milli parkları ile ünlü Bolu, Ankara' ya 186 km ve İstanbul' a 263 km Bursa' ya 273 km uzaklıktadır. Otelimizde konakladıktan sonra günü birlik olarak Abant(38 Km),Gölcük(12 Km),Yedigöller(44 KM)' de piknik yapabilir, doğa yürüyüşleri ile eşsiz manzaranın tadı çıkarılabilir. Kışı ise Kartalkaya'(37 Km)da kayak yapmaya gidebilirsiniz. Bolu'ya 2 km uzaklıkta bulunan kaplıcaların şifalı sularından faydalanabilirsiniz.

ÜNLÜLERİN VAZGEÇİLMEZİ

İlimize gelen birçok ünlüye ev sahipliği yapan Bolu City Hotel her zaman en kaliteyi ve özeli sunmak için müşterilerini bekliyor. Sizlerde kaliteyi, huzuru bir arada yaşamak istiyorsanız Bolu City Hotel sizlerle…
Adres: Tabaklar Mahallesi, Acar Sk. No 3, Merkez/Bolu
Rezervasyon & Bilgi: 0374 212 88 88
0530 133 98 88