Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın başkanlığında yapıldı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın başkanlığında yapılan toplantıya, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yaman, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sameddin Gündüz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Cemal Keskin, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, ilgili kurum müdürleri ile personeli katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA SUNUM YAPILDI

Toplantıda, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Pınar Altok Erateş, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Sunumda, bir önceki toplantıda alınan kararlar, Kadın Konukevi ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nce yapılan çalışmalar, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı kapsamında ilimizde yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler sunuldu.

Toplantıya katılım sağlayan kurum amirleri Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında kendi kurumlarınca yapılan çalışmaları aktardılar.

Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi herkesin bilinçli bir şekilde sahiplenmesi gerektiğini belirten Vali Kılıç, "İlgili tüm kurumlarımız yürütülen çalışmaları artırarak işbirliği içerisinde bu mücadeleye öncelik ve ağırlık vermeli, toplumumuzun tüm kesimleri de destek olmalı "dedi.

Etiketler: bolu haberler