Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KADIN POLİSLER VE KIZILAY PERSONELİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BOLU TARHANASI HAZIRLADILAR

KADIN POLİSLER VE KIZILAY PERSONELİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BOLU TARHANASI HAZIRLADILAR
Bolu Kızılay Kadın Teşkilatı ve İl Emniyet Müdürlüğü kadın polisleri, ihtiyaç sahibi ailelerin kış mevsiminde tüketebilmesi için Bolu Tarhanası döküp, erişte kestiler.

HABER: ASLI AKIŞ – BURHAN YEŞİLTAŞ

Türk Kızılay Bolu Şubesi Kadın Teşkilatı ile Polis Eşleri Derneği Bolu Şubesi üyeleri ve kadın polis memurları, ihtiyaç sahiplerinin kışlık yiyecek gereksinimlerinin karşılanması için proje başlattı. Proje kapsamında Gölyüzü mahallesinde Kızılay Bolu Şube Kadın Teşkilatı Başkanı Ünsal Toylan’ın doğup büyüdüğü evin bahçesinde bir araya gelerek kışlık tarhana ve erişte hazırlandı.

Etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy, Kızılay Bolu Şube kadın teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü kadın polisleri ile Özlem Aksoy'un başkanlığını yaptığı Polis Eşleri Derneği Bolu Şubesi üyeleri de projeye destek verdi.

“TARHANALARI İHTİYAÇ SAHİBİ KİŞİLERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Kızılay Bolu Şube Kadın Teşkilatı Başkanı Ünsal Toylan,  ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi vererek;  “Kızılay herkesin bildiği gibi içerisinde iyiliğin olduğu, ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldığı bir kurum. Sevgimizi ve içtenliğimizi katarak yaptığımız tarhanayı ihtiyaç sahiplerine kış günlerinde sıcacık içsinler, çocuklarına içirsinler diye bir etkinlik düzenledik. Emniyet kadın personelliğimizin de desteğiyle çok güzel bir organizasyon yaptık. Sağolsunlar bizleri kırmadılar. İnşallah yaptığımız tarhana güzel yerlere ulaşır hastalarımıza şifa olur. Yaptığımız tarhanaları ihtiyaç sahibi kişilere ulaştıracağız” dedi.

“GÖNÜLDEN YANLARINDA OLMAYI İSTİYORUZ”

İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy, Kızılay’a her türlü desteği vereceklerini belirterek katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti. Aksoy;  “Kızılay’a toplum olarak hepimizin destek olması manen gerekiyor. Bolu Kızılay teşkilatını tanıdığımız andan itibaren çok fedakar insanlardan oluşan bir ekip. Bizim Bolu’da Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı polis eşleri derneğimiz de var. Kendileri ile görüştüğümüzde hem kadın personelimizle hem de polis ailelerimizle yanlarında olduğumuz ifade ettik. Bundan sonraki her etkinliklerinde de gerçekten gönülden yanlarında olmayı istiyoruz. Bu çerçevede katkımız olabiliyorsa çok mutlu oluruz. “ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler