Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ ÜMİT’İ ZİYARET

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ ÜMİT’İ ZİYARET
TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce ile kurul üyeleri Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Vali Ahmet Ümit, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce ile Kurul Başkan Yardımcıları Ayşe Aksoy, Neşe Alagöz ve Özlem Gökdemir’i, Kurul üyeleri Yasemin Karaağaç ve Şükran Namdar’ı makamında kabul etti.

TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu, kurul üyeleri ve çalışmalar hakkında Vali Ümit’e bilgiler veren Kurul Başkanı Emine Yüce, “Bizler Bolu’daki kadınlara nasıl rol model olabiliriz diye çalışıyoruz. Şu an gündemde kadın cinayetleri ve kadına yapılan şiddet olduğundan ilk olarak kadına şiddetten başlamak istedik. Bolu Adliyesi işbirliğiyle 18 Ekim 2019 tarihinde Aile Hukuku ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturmaları seminerine sizi davet etmek ve davetiyemizi vermek için ziyaretinize geldik. Sizlerin de desteğinizi istiyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

“KADIN TOPLUMUN TEMELİDİR”

TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Ümit, “Kadına şiddet sadece bu toplumun değil dünyanın en önemli problemlerinden bir tanesidir. Sizler gibi birçok grubun, birçok kurumun ve bizlerin de en temel uğraş alanlarımızdan bir tanesi kadına karşı şiddettir. Konunun en önemli boyutu: Sorunun ve sorunun kaynağının ne olduğunu ve çözüm yollarının neler olabileceğini ortaya koymaktır. Bu konu bizim de üzerinde durduğumuz ve çok önem verdiğimiz hassas konulardan birisidir. Biz elimizden geldiğince sizlere yardımcı oluruz. Kadın bir toplumun temelidir ve ailenin de temelini oluşturur. Kadın sorunu sadece kadın sorunu değildir. Kadın sorunu bir insanlık sorunudur, bir kültür sorunudur, bir medeniyet sorunudur. Ciddi bir konudur. Böyle bir işe girdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.