Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAÇIRILMAYACAK SERGİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

KAÇIRILMAYACAK SERGİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI
Bolu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen kurslarda yapılan el emeği yüzlerce çalışma, bugün açılan sergide görücüye çıktı. Kaçırılmayacak serginin açılışını Bolu Valisi, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve diğer il protokolü yaptı.


Bolu Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kurslarda, usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından yapılan el emeği yüzlerce ürün, “1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Karaçayır İl Gençlik Merkezi’nde açılan sergide görücüye çıktı.

Sergi açılışına Bolu Valisi, Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ile diğer il protokolü üyeleri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk halk oyunları gösterisi yapıldı. Ardından protokol konuşmaları gerçekleşti.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve protokol üyeleri daha sonra, serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi dolaştılar.

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, mantar yetiştiriciliği kursundan, el sanatları kurslarına kadar birçok farklı kursta yapılan ürünlerin sergilendiği stantları ilgiyle dolaşarak, eser sahiplerinden bilgiler aldı. Özdemir ayrıca, geleneksel Türk Ebru Sanatı eserlerinin sergilendiği stantta önlük giyerek Ebru çalışması yaptı.
Etiketler: bolu haberler