Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

JANDARMA TEŞKİLATINDAN VALİ ÜMİT’E KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ

JANDARMA TEŞKİLATINDAN VALİ ÜMİT’E KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 181. yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, Vali Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

“GÜVENLİK KUVVETLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Kurulduğu günden itibaren halkımızın huzur ve güvenliği için özverili bir şekilde mücadele eden Jandarma teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devletimizin ve milletimizin emrinde, şanla ve şerefle yaklaşık 2 asırdır fedakârlıklarla, gece, gündüz, kar, soğuk, dağ, tepe demeden ülkemiz sınırları içinde, sınırda ve gerektiğinde sınır ötesinde görev yapan, dosta güven düşmana korku veren, Jandarma teşkilatımızın her ferdini sevgiyle selamlıyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İç güvenliğimizin iki değişmez unsuru olan polisimiz ve jandarmamızla millet olarak her daim gurur duyuyoruz” dedi.

“DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yüce milletimiz ve onun demokratik ve yasal temsilcilerinin talimat ve yönlendirmeleriyle verilen her görevi başarı ile yapan ve bu potansiyele her zaman sahip olan Jandarma teşkilatımızın mümtaz bir birimi olan Bolu Jandarma Alay Komutanlığı personelimizin de kendilerine verilen her görevde olduğu gibi koronavirüsle mücadele sürecinde de özverili bir şekilde çalıştığına vurgu yapan Vali Ümit, emekleri için kendilerine teşekkür ederken, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Devletimiz ve milletimiz tarafından kendisine verilen görevleri yerine getirirken canını feda eden âziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu güzel, güzide ve onurlu kuruluşumuzun tüm değerli mensuplarını hizmetlerinden dolayı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve afiyetler diliyorum.”