Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

JANDARMA TEŞKİLATINDAN VALİ KILIÇ’A KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ

JANDARMA TEŞKİLATINDAN VALİ KILIÇ’A KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ
Jandarma Teşkilatı'nın 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı ile Jandarma personeli Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

“KAHRAMAN JANDARMAMIZIN ÜSTLENDİĞİ SORUMLULUK HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”

Devletin emrinde, Milletin hizmetinde gece-gündüz büyük fedakârlıklarla görev yapan Jandarma Teşkilatı'mızın 183. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Erkan Kılıç,” Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği, âziz vatanımızın bekâsı için her yerde, her koşulda, gerek sınır içinde gerekse sınır dışında gözünü kırpmadan fedakârca görev yapan kahraman Jandarmamızın üstlendiği sorumluluk her türlü takdirin üzerindedir.

“SİZLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ”

Özellikle son yıllarda Savunma Sanayimizde milli ve yerli yüksek teknolojili ürünlerimizin geliştirilmesi ve kahraman mehmetçiğimizin tecrübesi, kararlılığı ve azmiyle birlikte hamd olsun terörün beli kırıldı, bitme noktasına geldi. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Rabbim ayaklarınıza taş değdirmesin.

Bu vesile ile Jandarma Teşkilatımızın her kademesinde çalışan personelimizi hizmetlerinden dolayı kutluyor, bu toprakları bize vatan kılan âziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler