Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMADI

JANDARMA GÖZ AÇTIRMADI
Bolu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan yol kontrol ve arama faaliyeti neticesinde Dörtdivan, Yeniçağa ve Göynük ilçelerinde kaçak sigara, bandrolsüz içki ve skunk maddesi ele geçirildi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından geçtiğimiz hafta yapılan yol kontrol ve arama faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dörtdivan İlçesi Metro Dinlenme Tesisleri mevkiinde iki yolcu otobüsünde yapılan aramada 2 şüpheli şahıs ile birlikte 640 paket bandrolsüz kaçak sigara ve 9 şişe kaçak alkollü içki yakalandı.

2 BİN 10 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Yeniçağa İlçesi D-100 karayolu üzerinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada ise 5 şüpheli şahıs ile birlikte bin 370 paket bandrolsüz kaçak sigara, toplamda 7 şüpheli şahıs ile birlikte 9 şişe kaçak alkollü içki ve 2.010 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

15 GRAM ESRAR YAKALANDI

Göynük İlçesi sınırları içerisinde bir otomobilde yapılan aramada 1 şüpheli şahıs ile birlikte 15 gram esrar (skunk) maddesi ele geçirildi ve şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.