Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL MAHALLESİ ÖZCAN SOKAK SICAK ASFALTA KAVUŞTU

İZZET BAYSAL MAHALLESİ ÖZCAN SOKAK SICAK ASFALTA KAVUŞTU
Bolu Belediyesi, asfalt sezonunun son günlerinde İzzet Baysal Mahallesi Özcan Sokak’ta çalışma başlattı. Çalışmalarla ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Burası Bolu’nun en güzel bulvarlarından biri haline geliyor. İnşallah asfaltlama işi bugün ya da yarın tamamlanmış olacak.” dedi.

Bu yıl yaşanılan koronavirüs salgınına rağmen yoğun bir yaz dönemi geçiren Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sezonun son günlerini de iyi değerlendirerek İzzet Baysal Mahallesi Özcan Sokak’ın asfaltını yeniliyor.  Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağı araç trafiğe kapatarak, çift yönlü sıcak asfalt çalışmasına başladı.

“ÇALIŞMALAR BUGÜN TAMAMLANMIŞ OLACAK”

Asfalt ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bugün öğleden sonra devam eden çalışmaları yerinde denetledi. Fen İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz ile birlikte Özcan Sokak’a gelen Başkan Özcan, burada yaptığı açıklamada, “Burası Bolu’nun en güzel bulvarlarından biri haline geliyor. İnşallah asfaltlama işi bugün ya da yarın tamamlanmış olacak. Özveriyle çalışan tüm çalışanlarımızı ve muhtarımı kutluyorum. Artık asfalt sezonunun sonuna geldik. Önümüzdeki yıl bu sene yaptığımızdan daha çok sıcak asfalt ve ılık asfalt üretimi gerçekleştireceğiz. Bu yolun devamı açık değildi. Biz tabi adliyeden emekli meslektaşım Mustafa ağabeyimizle birer bir görüşerek, kendisini ikna ettik ve bu bulvarın açılmasını sağlamış olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum mahalle sakinleri ve Bolu adına.” diye konuştu.