Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL CADDESİ’NE 2 BİN KİŞİ SINIRI GETİRİLDİ

İZZET BAYSAL CADDESİ’NE 2 BİN KİŞİ SINIRI GETİRİLDİ
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'ne aynı anda en fazla 2 bin kişinin girişine izin verilmesi kararlaştırıldı.

İl Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ahmet Ümit başkanlığında toplandı. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararları kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın 30 Kasım 2020 tarihli genelgesi gereğince, cadde ve sokaklarda sosyal mesafeyi korumak, kalabalık oluşumunu engellemek ve dolayısıyla virüs bulaşma riskini azaltmak amacıyla bazı kararlar alındığı belirtildi.

Bolu'nun en yoğun caddelerinden olan İzzet Baysal Caddesi'nde usulüne uygun maskeli olmak ve kişiler arasında en az 3 metrekare sosyal mesafenin korunması şartıyla aynı anda en fazla 2 bin kişi bulunabilmesi ve vatandaşların yüz yüze gelmesini engellemek amacıyla aynı caddede yürüyüşlerin kişinin kendi pozisyonuna göre caddenin sağından yapılması kararının verildiği bildirildi.

Ayrıca Bolu Belediyesi tarafından cadde boyunca yürüyüş yönüne uygun uyarıcı işaret ve tabelaların konulması kararının da alındığı kaydedildi.

Etiketler: bolu haberler