Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZZET BAYSAL CADDESİ BAŞTAN AŞAĞI KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANDI

İZZET BAYSAL CADDESİ BAŞTAN AŞAĞI KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANDI
Bolu Belediyesi, sokağa çıkma yasağını fırsat çevirdi. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzzet Baysal Caddesi’ni köpüklü su ile yıkayarak tertemiz hale getirdi.


İçişleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde 04 Aralık saat 21.00’de başlayan ve pazartesi saat 05.00’te sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasının ardından tüm illerde olduğu gibi Bolu’da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kısıtlamayı fırsata çevirerek, İzzet Baysal Caddesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Cumartesi günü yapılan çalışmalarda ekipler, kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’ni köpüklü suyla baştan aşağı yıkadı.

“TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAKLAŞIK 4 SAAT SÜRDÜ”

Valilik önünden başlayarak, Demokrasi Meydanı’na kadar devam eden kapsamlı temizlik çalışması yaklaşık 4 saat sürdü. Belediye ekipleri, caddenin zemini ve cadde üzerindeki tüm bankları, çeşmeleri ve valilik binası önündeki polis denetim noktası kulübesini koronavirüs tehlikesine karşı bol deterjanlı su ve fırçalarla yıkadı.

Etiketler: bolu haberler