Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İZ AKADEMİDE ÖZEL ÖĞRENCİLER BİLİŞİM SINIFI İLE BULUŞACAKLAR

İZ AKADEMİDE ÖZEL ÖĞRENCİLER BİLİŞİM SINIFI İLE BULUŞACAKLAR
Geçtiğimiz Aralık ayında Bolu’da faaliyetlerine başlayan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi farklı projelerinin yanı sıra etkinlik dolu eğitim anlayışı ile Özel Eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

İz Akademinin yeni projesi “Bilişim Sınıfı” ile özel çocuklar hem radyoculuğu ve televizyonculuğu öğrenecekler, hem de bu sınıfta yapılacak özel çalışmalarla teknolojik çağa ayak uyduracaklar.

Her geçen gün büyüyen ve Özel Eğitim anlamında ürettiği projeler ile Özel Eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımıza farklı olanaklar sunan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yepyeni bir proje ile yine farkını ortaya koymayı başardı. Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden alınan bilgiye göre İz Akademi yeni yılda uygulamaya koyduğu “Bilişim Sınıfı” ile çağın gereksinimi teknolojiyi öğrencileri ile buluşturacak. Verdikleri kaliteli özel eğitimin yanı sıra grup derslerinde özel çocuklarına farklı imkânlar sunmayı hedefleyen İz Akademinin öğrencilerine radyo ve televizyonculuk alanında da eğitimler verecekleri, çocukların tüm teknoloji alanında yeteneklerine katkı sağlamayı da hedefledikleri öğrenildi.

Etiketler: bolu haberler