Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİLİKLER TIRI LÖSEMİ VE KANSERLE SAVAŞAN AİLELER İLE BULUŞTU

İYİLİKLER TIRI LÖSEMİ VE KANSERLE SAVAŞAN AİLELER İLE BULUŞTU
Türkiye'nin dört bir yanında kanserle savaşan ailelerle buluşmak adına yola çıkan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İyilikler Tırı, Bolu’ya' gelerek ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştırdı.

LÖSEV,  “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar sağlıklı ve doğal beslenmenin de önemi büyük. LÖSEV’e kayıtlı ailelerin büyük bir çoğunluğu asgari ücret ve altında gelire sahip. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve sağlıklı koşulları sağlamak için desteğe ihtiyaç duyuyor.

Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’in İyilikler Tırı 21 Ağustos’ta Bolu’daki LÖSEV Ailelerine yardımlarını ulaştırdı.

Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırında aileler, istediği ürünleri seçebiliyor. Lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte organizasyona katıldı.

“LÖSEV’E KAYITLI AİLELER İHTİYAÇLARINA GÖRE YARDIM ALABİLECEK”

Ankara’dan yola çıkan LÖSEV İyilikler Tırı, Anadolu’nun en uzak şehirlerinden en ücra köylerine ulaşmanın, buradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşatmaya devam edecek. LÖSEV İyilikler TIR’ının bundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV’e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebilecek.

“KANSER KADERİMİZ DEĞİL!”

LÖSEV kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanserle savaşan ailelere hem maddi hem de manevi destekleri iletmeye devam ediyor. 60 binden fazla kayıtlı ailesi ve 6 milyona yaklaşan gönüllüsüyle LÖSEV Türkiye’nin dört bir yanındaki kanser hastalarının daima yanında. Hem gönüllü olmak hem de bağış yapmak isteyenler www.losev.org.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler.

Etiketler: bolu haberler