Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İYİLİK KANIMIZDA VAR”

“İYİLİK KANIMIZDA VAR”
Sağlık-Der Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, Kızılay haftası nedeniyle kan bağışı yapmanın öneminden bahsetti. Abat; “Dünyada da bir insana bağışlanabilecek ve yapılabilecek en büyük hediye kan’dır diyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Abdullah Abat, “İyilik Kanımızda Var” sloganı ile her yıl olduğu gibi bu yılda Sağlık- der olarak kan bağışı kampanyası yaptıklarının altını çizerek, tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davette bulundu.

Abat, 29 Ekimden başlayarak bir hafta süresince Kızılay Haftası kutlanmakta olduğunu belirterek;  29 Ekim sembolik olarak da çok anlamlı bir gün. Bu konu ile alakalı da Kızılay gönüllülük esasına dayanarak yapılan çalışmaların bütünü aslında. Dünyada da bir insana bağışlanabilecek ve yapılabilecek en büyük hediye kan’dır diyoruz. Çünkü bilim henüz kan ihtiyacını karşılayacak bir çözüm bulamadı ve bulamayacakta. Sağlık-der olarak da ülke genelinde bir kampanya başlattık “iyilik kanımızda var” diye. Bununla alakalı tüm illerde Kızılay’a kan bağışlarını hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda da bir dernek olarak bu tür organizasyonları yaptık. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda yapmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya ve bir can kurtarmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.