Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İYİ'LER HER ZAMAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDADIR”

“İYİ'LER HER ZAMAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDADIR”
İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında Bolu'da bulunan Engelliler Derneklerini ziyaret etti. Güler, "İYİ'ler sadece bugünlerde değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındadır" dedi.

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında ilk olarak Köroğlu Engel-siz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay'ı ziyaret etti.

Akabinde Bolu Fiziksel Engelliler ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Bayram Atalay ve yönetimini ziyaret etti. Son olarak Güler ve parti teşkilatı, Bolu Umut Işığı Engelliler Derneği Başkanı Sabri Güleç ve yönetim kurulu ile engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

"HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ"

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler; " 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda ilimizde bulunan derneklerimizi parti teşkilatlarımızla birlikte ziyaret ettik. Engelli dernekleri ve vatandaşlarımız şunu unutmasınlar ki; onlar sadece bugünlerde değil her zaman başımızın tacıdır. Asıl önemli olan her zaman onlarla beraber olmak, sıkıntılarını giderebilmek, ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Bizler İYİ Parti olarak bizler her zaman Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Engellilerimiz İYİ'lere emanettir. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Teşkilatlarımızla bu düşünce ile engelli kardeşlerimize karşı görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. Bizlerin yanı sıra sivil toplum kuruşlarımız, derneklerimiz, vakıflarımız ve yardımsever birçok insanımız da engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışmaktadır. Hepsinden Allah razı olsun. Bu vesileyle tüm engelli vatandaşlarımızın ve engelli derneklerimizin Engelliler Haftası kutlu olsun" dedi.

Etiketler: bolu haberler