Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

İYİ PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU
İyi Parti Bolu teşkilatları tarafından, Çakmaklar Çamlığı Mesire Alanında piknik düzenlendi. Tanışma ve kaynaşma pikniğine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı.


Renkli görüntülerin ortaya çıktığı tanışma pikniğine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları İsa Özcan ve  Mansur Şen,  İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Tanışma ve kaynaşma pikniğinde konuşma yapan İyi parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş şunları söyledi; “İyi Parti Bolu İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlene dostluk, barış, kardeşlik ve tanışma pikniğine hoş geldiniz. Sözlerime başlamadan önce etkinliğimize katılan değerli misafirlerimizi takdim etmek istiyorum. CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mansur Şen, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Hakan Alparslan ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Yeniçağa İlçe Başkanımız Mustafa Henekçioğlu, Seben Eski İlçe Başkanımız Enver Erkaykusuz, çok kıymetli yöneticiler, üyelerimiz ve iyi partiye gönül veren arkadaşlarımız.

Bildiğiniz gibi partimiz 2 yıl önce çok zor şartlar altında, cesur insanların girişimiyle kurularak siyaset hayatına başlamıştır. Bu süre içerisinde 2 tane seçim yapmış olmaktan birbirimizi tanıma ve anlama fırsatımızın olduğunu zannetmiyorum. Tanışmak kaynaşmak ve enerji kazanmak için bu pikniği arkadaşlarımızla birlikte düzenledik. İnşallah eğlenceli vakit geçirirsiniz. Bu organizasyonun hepimizi dilendireceğini düşünüyorum.

İyi Parti'ye gönül vermiş dostlarımız, partimizin gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için partimize olan katılımın artması, üye sayımızın daha ileriye gitmesi lazım. Bu sebeple üye olmak isteyen kardeşlerimizi parti binamıza bekliyoruz. Hep birlikte partimiz adına iyi sonuçlar alabileceğimizi 31 Mart yerel seçimlerinde çok net olarak gördük. Bolu'da bir değişim gerçekleştirdik. Millet İttifakı olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti kadroları birleşerek seçim çalışmalarına girdi ve bu durumun neticesinde Bolu'da bir değişimi gerçekleştirdik. Eğer Türkiye tablosunu da değiştirmek istiyorsak, hep birlikte çalışıp bu durumu değiştirip yolumuza devam etmeliyiz.”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da pikniğe katılanlara hitap etti. Özcan şöyle konuştu; “Pikniklerde konuşulmaz ama ben bir teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten seçimlerde çok büyük bir özveri gösterdiniz ve çok büyük gayret sarf ettiniz. Biz sizlerin gayretleri ve çalışmalarıyla bugün belediye başkanlığı koltuğunda oturuyoruz. Bunu unutmayın, biz bunu birlikte başardık. Bundan sonra da Millet İttifakı olarak birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Bu pikniğin kaynaşma için bir vesile olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte hem Cumhuriyet Halk Partililer, hem de İyi Partililer, birlikte de piknik yaparız. Kaynaşma ve dayanışma daha çok artar.”