Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER’DEN İZZET BAYSAL’I ANMA MESAJI

İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER’DEN İZZET BAYSAL’I ANMA MESAJI
İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Bolu'ya eğitim ve sağlık alanında çok sayıda tesis kazandıran, Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal’ın vefatının 23’üncü yılında bir anma mesajı yayımladı.

Hayatını Bolu’ya hizmet için adayan ve ildeki birçok önemli kurumun kuruluşunda öncülük eden İzzet Baysal aramızdan ayrılalı 23 yıl oldu. İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, İzzet Baysal’ın ölüm yıldönümünde anma mesajı yayımladı.

Güler, anma mesajında şu ifadelere yer verdi; “İlimizin en büyük hayırseverlerinden, Bolu’nun babası merhum İzzet Baysal’ın hayırseverliği, vefatının üzerinden geçen yıllara rağmen halen bizlere örnek olmaya devam etmektedir. Bir şehrin tarihinde, hafızasında ve yediden yetmişe tüm halkın gönlünde yer edinmek, hayırlarla yâd edilmek, her insana nasip olmaz. Ne mutlu ki, bu güzelliklerin hepsi merhum İzzet Baysal’a nasip olmuştur. Yaptığı hizmetlerle adeta Bolu’nun kaderini değiştiren, yaşarken kurduğu ve Bolululara emanet ettiği İzzet Baysal Vakfı ile bu hizmetlerin sürdürülmesine öncülük eden İzzet Babamıza ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bu duygu ve düşüncelerle merhum İzzet Baysal’a Allah’tan rahmet diliyor, kendisini bir kez daha saygı, şükran ve minnetle yâd ediyorum.”

Etiketler: bolu haberler