Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ YENİÇAĞA’YA ÇIKARTMA YAPTI

İYİ PARTİ YENİÇAĞA’YA ÇIKARTMA YAPTI
İYİ Parti il ve ilçe teşkilatı Yeniçağa ilçesine kelimenin tam anlamıyla çıkartma yaptı. Kalabalık parti grubu esnafın dertlerini dinledi ve esnafa İYİ Parti’nin ekonomide yaşanan gerileme ve daralmaya ilişkin çözüm önerilerini anlattı.

İYİ Partililer ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Yeniçağa ilçesi oldu. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partililer Yeniçağa ilçesinde Perşembe günü kurulan pazaryerini ve esnafı ziyaret etti. Örnekbaş pazarda tezgâh kuran esnafın dertlerini dinledi.

“EKONOMİK SIKINTILARI GİDERECEK ÇÖZÜMLERİ BİLİYORUZ”

İYİ Parti olarak ekonomik ve sosyal sorunlara ilişkin partinin çözüm önerileri hakkında vatandaşları bilgilendiren Örnekbaş gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmede bulundu. Örnekbaş;  “Malum ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Esnafımız her gün artan maliyetlerle maalesef çok zor durumda. Akaryakıt başta olmak üzere gelen zamlarla birlikte yine esnafımız tezgâhında sattığı malı yerine koyamaz hale geldi. İktidarın israf ekonomisinin ve yandaşlarına yönelik kayırmacı davranışlar bu ekonomik açmazların oluşmasının ana nedenlerinden bir tanesi. Bu ülkenin kendi ekonomik kalkınmasını gerçekleştirecek kaynakları vardır. İYİ Parti ile birlikte İnşallah bu sorunlar çözülecektir. İYİ Parti çözüm için vardır, biz bu ekonomik sıkıntıları giderecek çözümleri biliyoruz ve İnşallah bu sorunları çözeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yeniçağa ziyaretine İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İlçe Başkanı Murat Güler, Mengen İlçe Başkanı Hikmet Kazan, Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Yeniçağa İlçe Başkanı Mustafa Hendekçioğlu, Taşkesti Belde Başkanı Nuri Ergül, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Bolu Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alparslan, Bolu Kadın Politikaları Başkanı Türkan Şimşek, kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve parti üyeleri katıldı. 

Etiketler: bolu haberler