Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, beraberindeki partili heyetle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor. Mahalle sorunlarını dinleyen Örnekbaş, çözüm için görüş alışverişinde bulunuyor.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, beraberindeki partili heyetle birlikte saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalle muhtarlarına ziyaret gerçekleştiren İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’a Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ile parti yöneticileri de eşlik ediyor. Son olarak Kılıçarslan ve Civril Mahalleleri muhtarlarını ziyaret eden Örnekbaş ve beraberindekiler, mahallelerin sorunlarını dinleyip çözümüne ilişkin bilgi alışverişinde bulundular.

Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Ahmet Örnekbaş, Merkez İlçe Başkanımız Murat Güler ve yöneticilerimizle birlikte Mahalle Muhtarlarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. Bugünde Kılıçarslan Mahallesi Muhtarımız Volkan Türk ve Civril Mahallesi Muhtarımız İsmail Yaman'ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde mahallelerimizin ve ilimizin sorunları ile çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: bolu haberler