Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITTI

İYİ PARTİ, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITTI
İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından, Miraç Kandili’nde depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ithafen lokma dağıtımı yapıldı.

Haber: Oğuzhan Eke

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde yıkım ve can kayıpları yaşandı. İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı da Miraç Kandili’nde hayatını kaybeden vatandaşlar için lokma dağıttı. İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen dağıtımda, 3 bin hayır lokması Bolulu vatandaşlara ikram edildi.

“RUHLARI ŞAD OLSUN”

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, dağıtıma ilişkin, “Bugün hem mübarek Cuma hem de Miraç Kandili dolayısıyla çok yakın zamanda afette vefat eden vatandaşlarımızın ruhuna ithafen lokma dağıtmayı planladık, arkadaşlarımızı organize ettik. Ruhları şad olsun diyoruz” dedi.

“ŞEHRİMİZE GELEN AFETZEDELERE YARDIMI PLANLIYORUZ”

Depremzedeler için yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Aktaş, “3 tane dolu araba yardım malzemesini depremzedelere tek tek dağıttık. Hâlâ daha hazırlıklarımız devam ediyor. Bundan sonraki depremde şehrimize gelen afetzedelere yardımı planlıyoruz. Onunla ilgili çalışmalarımız var. Sonuna kadar destekte olacağız” diye konuştu.

“İLGİLİ KİŞİLERİN AÇIKLAMALARINI DİKKATE ALMAMIZ GEREKİYOR”

Depreme karşı bilim insanlarının dikkate alınması gerektiğini aktaran Aktaş, “Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Ancak bu Türkiye’mizin gerçeği. Sadece Allah’tan beklemek de olmuyor. Tedbirini bizlerin almamız gerekiyor. İlgili kişilerin açıklamalarını dikkate almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler