Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ BOLU İL TEŞKİLATI TBMM GRUP TOPLANTISINA KATILDI

İYİ PARTİ BOLU İL TEŞKİLATI TBMM GRUP TOPLANTISINA KATILDI
İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özcan ile birlikte 60 kişilik bir grup Türkiye Büyük Millet Meclisinde İyi Parti Grup toplantısına katıldılar. Toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener ile görüşme yaptılar.


Yerel seçimlerden sonraki ilk grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’i dinleyen iyi partililer, grup toplantısından sonra Meclisteki İYİ Parti toplantı odasında Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede Ağıralioğlu ise Bolu’daki seçimlerde Millet İttifakı olarak alınan sonuçtan memnun olduklarını ifade etti.

Meclisteki faaliyetlerini tamamlayan İyi Partililer Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret ettiler. Daha sonra müzeler dahil bütün birimleri gezdiler.

Anıtkabir ziyaretinin ardından İYİ Parti Bolu İl teşkilatı Genel Merkezde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme yaptılar.

Meral Akşener, Teşkilatların Bolu’daki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, İyi Partinin gelecekte iktidara gelecek güçte olduğunu ve saygı, sevgi ile milletin kucaklanmaya devam edileceğini ifade etti.