Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA
İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı Partisinin kuruluşunun 5. yılı münasebetiyle Atatürk Anıtına çelenk sunum töreni gerçekleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Törene; Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Bolu Belediyesi eski başkan yardımcısı Mansur Yavaş, İYİ Parti önceki dönem il başkanı Mehmet Aydın, parti yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Bartın Amasra'da meydana gelen grizu patlamasında 41 madencimizin şehit olması sebebiyle iyi Parti'de kutlamalar ileri bir tarihe ertelenmişti. Tüm Türkiye'de olduğu üzere Bolu’da eş zamanlı olarak Atatürk Anıta Çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan törende, Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, bundan 5 yıl önce Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında yola çıkan cesurlar hareketinin her yıl katlanarak, büyüyerek, bugün Türkiye’deki insanların umudu haline geldiğini vurgulayarak; “Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçimlerde de bu umudun 1.Parti olarak çıkarak vatandaşlarımız hayata geçirecektir. Neden umudu olmuştur? Biliyorsunuz arkadaşlar, ülkemiz özellikle yönetim tarzında başkanlık sistemine geçildikten sonra gitmeyen aksayan birçok yönler ortaya çıkmıştır. Bu aksamalardan dolayı, insanlarımızın umutları kalmamıştır.” diye konuştu.

“GENÇLERİN ÜMİDİ TÜKENDİ, İŞSİZLİK ARTTI”

Örnekbaş, gençlerin ümidinin tükendiğini, ekonomik olarak vatandaşların büyün sıkıntılar çektiğini, işsizliğin arttığını ifade ederek;  “Gençlerimizin ümitleri tükenmiştir. Ekonomik olarak hepimiz, bütün vatandaşlarımız sıkıntı içerisinde geleceği iyi görmemiştir. Büyük emekler vererek okuttuğumuz üniversitelere gönderdiğimiz gençlerimiz işsiz gezmektedir. İş umudu kalmamıştır. Yurtdışını umut olarak görmektedir. Biz çocuklarımızı büyüteceğiz, okutacağız ondan sonrada başka milletlere hizmet edecek. Biz bunları asla kabul etmiyoruz. Adil bir şekilde eğitim sistemini adil işe almalarını gerçekleştireceğiz. Üretim anlamında köylümüz ve çiftçimiz sıkıntı içerisindedir. Bürokrasi tıkanmıştır. Her şey tek adama bakmaktadır. Bundan ülkemizi 21. Yüzyılda gerçekten zora sokan işlerdir. Şuan sokaklarda gezerken çalışma yaparken baktığımız zaman mutlu insan görmekte zorlanıyoruz. Bu insanların hakkı bu değildir. Dolayısıyla bu kötü gidişlerin bu umutsuzluğu yıkmak için önümüzde gerçekleşecek olan seçimlerde hep beraber hep birlikte omuz omuza vererek iyi partiyi 1. Parti olarak çıkartmak zorundayız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah başaracağız. Başarmak zorundayız. Çünkü millet bizi çağırıyor arkadaşlar.” şeklinde konuştu.

“MADEN KAZASI GERÇEKTEN YÜREKLERİMİZ DAĞLADI”

Bartın’da maden ocağındaki patlamada hayatının kaybeden 41 işçinin akabinde 5. yıl etkinliklerinin ertelendiğini altını çizen Ahmet Örnekbaş;  “Aslında 5. Yıl etkinliklerini çok daha görkemli yapmak için planlamaktaydı genel merkezimiz, fakat geçtiğimiz hafta meydana gelen Bartın Amasra ilçesinde elim bir maden kazası gerçekten yüreklerimiz dağladı. Bizleri derinden üzdü. Bu üzüntü içerisinde iken görkemli kutlamalardan vazgeçip burada büyük önder Atatürk’ümüzün huzurunda çelenk sunmakla toplandık. Dolayısıyla inşallah seneye inşallah 6. Yıl kutlamalarında iktidar partisi olarak, milletin sorunlarını çözmeye başlamış bir parti olarak kutlayacağız. Bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın. Bartın’daki kazada yitirdiğimiz şehit olan 41 vatandaşımıza Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜLER, İYİ PARTİ’NİN KURULUŞ AMACINI ANLATTI

Partililere seslenen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ise, İYİ Partinin kuruluşundan bahsederek;  “İYİ Parti 5 yıl önce 25 Ekim 2017’de Türkiye cumhuriyetinin kuruluş felsefesine uygun olarak 21. Yüzyıla ekonomisi sağlam birlik ve beraberlik ruhundan uzaklaşmamış, kuvvetler ayrılığına dayanan parlamenter demokrasiyi tekrar test etmek, Türk milletini hakkettiği,  özgür, adil ve refah seviyesine ulaştıracak politikaları yaşama geçirmek amacıyla kurulmuştu.” dedi.

“PARTİMİZ KARARLILIKLA BU ÜLKENİN AYDINLIĞA ÇIKMASINA ÖNCÜLÜK EDECEKTİR”

İYİ Parti’nin 5 yılda büyük mücadeleler vererek kazanımlar elde ettiğinin dile getiren Güler; “5 yılda ülkemizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlarken ciddi engeller ile karşılaştık. Milletimizin umut olarak görüp bizi çağırdığı bu günlere ciddi mücadeleler vererek geldik. Önümüzdeki zamanlarda da kuruluş amaçlarımız gerçekleştirmek Türkiye cumhuriyetinin çağdaş, uygar, adil ve huzurlu bir yere taşımak için inanç ve kararlılıkla bütün İYİ Parti kadroları genel başkanımız sayın Meral Akşener’in liderliğinde mücadele ediyoruz. Her geçen gün büyüyüp güçlenen partimiz dün olduğu gibi bugünde her türü engeli aşıp cesaret ve kararlılıkla bu ülkenin aydınlığa çıkmasına öncülük edecektir. Bundan kimsenin şüphesi omasın. Bu vesileyse teşkilatımızın 5. Yılını kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler