Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İTTİFAK DÜŞMANI A -K- P'LİLER'LİLERİN NE CUMHURBAŞKANIMIZ UMURUNDA, NE İTTİFAK”

“İTTİFAK DÜŞMANI A -K- P'LİLER'LİLERİN NE CUMHURBAŞKANIMIZ UMURUNDA, NE İTTİFAK”
Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkanı Adem Evcil, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'nün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ziyaretin akabinde yapılan fotoğraf ve paylaşımları sosyal medya hesabından sert bir dille eleştirdi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyarette bulundu. O ziyaretin ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Bolu'dan gelen kıymetli Belediye Başkanlarımızla beraber Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek ilimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bolu'muz için hayırlı olsun.” Paylaşımda bulundu.

MHP eski il başkanı Adem Evcil o paylaşım ve fotoğraflar ile ilgili AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye esti gürledi ve sert mesajlar verdi.

BU MU SİZİN İTTİFAK ANLAYIŞINIZ?

Evcil, “Sayın Vekillerimiz iyi güzelde bu fotoğrafta neden Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanları yok? Cumhur İttifakının ortağı değil mi onlar? Cumhurbaşkanımızın seçilmesi için ter dökmedi mi onlar? Ya da bırakın hadi onlar MHP Belediyesi diye ötekileştiriyorsunuz. Yapılacak hizmetlerden Mudurnu ve Göynük'te ikamet eden Ak Partili vatandaşlarımız yararlanmayacak mı? Bu mu sizin ittifak anlayışınız? Hoş şahsıma yaptıklarınızdan da biliyoruz ama teyit edelim dedik." İfadelerini kullandı.

“SENDİKA BAŞKANIMIZA (İP'LİYMİŞ) YAKIŞTIRMASI YAPARAK ENGEL OLDUĞUNUZU DA BİLİYORUZ”

AK Partili vekilleri ağır sözler sarf eden Adem Evcil; “Adam gibi muhalif süreçte dik duran, referandumda dik duran bir sendika başkanımıza (ip'liymiş) yakıştırması yaparak engel olduğunuzu da biliyoruz. Müdür, müdür yardımcısı atamalarında öğretmenlerimize karşı takındığınız tavrı da biliyoruz. Biz rızık için kula minnet eylemeyiz bunu kafanıza yazın. Sıkıntı, zulüm, baskıya da cezaevlerinde idama gül bahçesine gider gibi giden abilerimizden alışkınız! Ne çekmediğimiz 28 Şubat kaldı, ne PKK, ne FETÖ, ne de başka bir şey rahat olun. Hiçbir ülkücü kardeşimizi size yem etmeyiz. Susuyorsak Liderimize olan sadakatten, davamıza olan bağlılığımızdan susuyoruz. Görelim Mevlam neyler neylerse hayırlısını eyler.” Şeklinde iddialarda da bulundu.

“BİZİM MÜCADELEMİZ AK PARTİ İÇİNE YUVALANMIŞ İTTİFAK DÜŞMANI A -K- P'LİLERLE”

Cumhur İttifakı'na Bolu'da tek kişi kalmış olsa bile sahip çıkacağının altını çizen Adem Evcil; “Telefonla arayan, özelden mesaj atan tanıdığım tanımadığım gönlü güzel insanlar sizleri çok seviyorum bunu bilin. Cumhur İttifakına Bolu'da tek kişi kalsam da sahip çıkacağımı biliyorsunuz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Lakin 30.000 oy verdiniz hakkınızı savunmak yanlışa yanlış demek boynumun borcu. Bizim mücadelemiz AK Parti içine yuvalanmış ittifak düşmanı A -K- P'lilerle. Bu A -K -P 'lilerin ne Cumhurbaşkanımız umurunda, ne ittifak, ne de başka bir şey. Varsa yoksa şahsi ikbal. Son olarak bizim dualarımızda desteğimiz de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bilge Liderimizledir. Bir adım geri adım atan namerttir. Ama bu şu demekte değil yerelde yaptığınız her yanlışa verecek bir cevabımız var. Tek bir Ülkücü kardeşimizi asla size yem etmeyiz. Bunu da böyle bilin vesselam. Konuların detaylarını ve daha fazlasını önümüzdeki günlerde konuk olacağım bir programda sizlerle paylaşacağım.” diyerek göz dağı verdi.
Etiketler: bolu haberler