Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İŞTE BOLUSPOR’UN YENİ BAŞKANI

İŞTE BOLUSPOR’UN YENİ BAŞKANI
Öğle saatlerinde yaşanan Boluspor krizi sonrası Akşam saat 20.30’da kulüp binasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Başkanlığında toplanan yönetim kurlundan alınan kararlar sonrası istifa eden Abdullah Abat’ın ardından mevcut yönetim kurulu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kontrolünde sezon sonuna kadar devam edilme kararı çıktı. Boluspor’da Başkan Vekili Oğuzhan Özçelik oldu.

Tüm yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Boluspor Başkan Vekili Oğuzhan Özçlelik “İçimizden tekrar başkan seçmeye gerek yok ben Başkan Vekili olarak sezon sonuna kadar bu görevi yaparım” demesi sonrasında alınan kararla mevcut yönetim görevine devam kararı alındı. Başkan Tanju Özcan önderliğinde ayrıca takımı yönetmek için 5 kişilik bir ekip oluşturularak takıma maddi imkan sağlanacak.

“Şanlı Bolusporumuzun bu ligde kalabilmesi için ne gerekirse eksiksiz bir şekilde yapılacak”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor’un ligde kalabilmesi için her şeyin eksiksiz bir şekilde yapılacağının altını çizerek; “Bugün kulüp başkanımızın istifası sonrasında durumu değerlendirmek için benim davetimle toplandık. Öncelikle bu toplantıya katılan bütün yönetici arkadaşlarıma Bolu halkı adına, Boluspor taraftarı adına teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım bütün kararlılıklarıyla kalan 4 haftada elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Kulübümüzün bu ligde kalması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız şeklinde çok kararlı bir duruş ortaya koydular. Burada tüm arkadaşlar görüşlerini ifade etti. Bizim ortak noktamız Boluspor. Şanlı Bolusporumuzun bu ligde kalabilmesi için ne gerekirse eksiksiz bir şekilde yapılacak” dedi.

“Boluspor’un ihtiyacı olan parayı temin edeceğiz”

Boluspor’un ihtiyacı olan parayı kısa sürede temin edeceklerini dile getiren Başkan Özcan; “Bugün bir yürütme kurulu oluşturuldu. Mali konuları da ele alacak bir kurul tüm yönetim kurulu adına. Yarın sabah arkadaşlarımızla toplanacağız. Bende katılacağım bu toplantılara. Boluspor’un ihtiyacı olan parayı temin edeceğiz. Bolusporumuzun eksikliklerini gidereceğiz. İnşallah Boluluları, Bolusporluları mutlu edecek bir sonuçla sezonu kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Kongre 28 Mayıs yapılacak”

Kırmızı beyazlıların daha önce açıkladığı kongre tarihinin de liglerin sona ermesinin ardından 28 Mayıs’ta yapılacağını belirten Özcan; “Burada yine kongre günüyle ilgili bir tartışma vardı. Daha önce biliyorsunuz 9 Mayıs çoğunluk sağlanamazsa 16 Mayıs kongre günü olarak ilan edilmişti. Yönetici arkadaşlarımızla bu konuyu istişare ettik. Tamamı lig bitince bu kongrenin olması gerekir dedi. Kongre 28 Mayıs yapılacak” ifadelerini kullandı.

“Boluspor’un başarısı için çaba harcayacağız”

Boluspor Başkan Vekili Oğuzhan Özçelik’in görevine devam edeceğini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sözlerini şöyle tamamladı: “Yine arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme sonucunda şu aşamada yeni bir başkan seçmeye gerek olmadığı kanaatine vardık. Görevinin başında olan bir başkan vekilimiz var. Oğuzhan kardeşimiz. Oğuzhan arkadaşımızda ben görevimin başındayım. Diğer arkadaşlarımda bana destek verirse geri kalan 4 haftayı ben tamamlarım sözünü verdi. Bunda da mutabık kaldık. Kolları sıvadık. Futbolcular ve teknik heyetle görüşme yapacağım. Mali konuları hızlı bir şekilde çözeceğiz inşallah. Eski başkan ve yöneticilerimizin de bu süreçte yardımcı olacaklarına adım gibi eminim. Zaten bazıları telefonla bazıları üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dediler. Artık Adanaspor maçına kadar olan süreçte kendi özel ve ticari işlerimizi ikinci plana atarak birinci önceliği Boluspor’un başarısı için çaba harcayacağız. Yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Boluspor’un ligde kalması için çaba sarf edildiğini görmek benim açımdan gurur verici oldu. İnşallah başarılı olacağız, Boluspor taraftarını da üzmeyeceğiz.” 
Etiketler: bolu haberler