Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İŞTE BOLUSPOR TOKEN SATIŞ FİYATLARI

İŞTE BOLUSPOR TOKEN SATIŞ FİYATLARI
Beypiliç Boluspor, Boluspor Token satışı için kripto para borsası Helenex Bilişim A.Ş. ile anlaşma sağladı. İki taraf arasından imzalanan resmi sözleşmeyle Boluspor tokeni ön satışa sunuldu.

Kırmızı beyazlı takımın adını taşıyan token üç ayrı seçenekte satışa sunuldu. oluspor Fan Token 0.14 TL 6 ay kilitli. 0.25 TL kilitli. 4 ay kilitli, 0.50 TL esas satıştan itibaren serbestçe alım satım imkanı olan seçeneklerle alınabilecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Karpalas City Hotel & Spa’da düzenlenen lansmana Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dgpeex Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Kulakçı, Helenex Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin, Bolusporlu futbolcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli katıldı.

“Güzel günler bizleri bekliyor”

Düzenlenen lansmanda ilk olarak Dgpeex Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Kulakçı söz aldı. Kulakçı, dijital ürünlerin bir çok kitleye çok hızlı bir şekilde ulaştığının altını çizerek; “Boluspor camiasına bu süreçte emek verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Fan token derken bugün çok geniş bir kavram. Dünyada dijital bir devrim oldu. Dijital devrimle de birlikte dijital araçlara hükmedenler, dijital araçlarla hareket edenleri, iletişim araçlarıyla hareket edenler, dijital dünyanın içerisindeki şirketler dünyanın en büyük ve en değerli şirketleri haline geldiler. Dijital ürünler dünyada birçok insana bir çok kitleye rahatlıkla ulaşabilecek seviyeye geldi. Son dönemde internetin gelişmesi dijital araçların gelişmesi her şeyin parmaklarımızın ucuna kadar gelmesi aslında bu devrimin oluşmasındaki en büyük sebep. Son dönemde de dünyada bir kripto para gerçeği açığa çıkmaya başladı. Dijitalleşen dünyada paranın dijitalleşmemesini beklemek aslında çok beklendik bir şey değil. Şu an bir geçiş süreci yaşıyoruz. Eğer kendinize ait bir fan kitleniz varsa insanlar sizi takip ediyorsa, sizin peşinizden gelebiliyorlarsa bu dijital değerleri dijital ortamlarda bulundurabilirsiniz. İnsanların beğenilerine sunabilirsiniz. Bizde bu süreçte Boluspor ile bu yolda yürüdüğümüz süreçte Boluspor ile el sıkışacağız. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

“Boluspor ile çalışmaya karar verdik”

Helenex Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan ise şirketin kurumsal yapısı hakkında bilgiler vererek; “Bizler, Helenex Bilişim A.Ş. olarak 2 yıllık bir kripto para borsasıyız. Bu şuanda işlem gören 16-17 tane borsadan bir tanesiyiz. Bu süreçte fan tokenlere olan ilgiyi bizde değerlendirip birçok takımla görüşmelerimiz oldu. Bir takımla fan token çıkarmak yeterli değil. Arkasında kitle gerekiyor. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Boluspor ile ilerleme kararı verdik. Burada başkanın bu projeye inanması, destek vermesi son derece önemliydi. Belediye Başkanımızın da desteğini alınca bu Boluspor tokeni işlem göreceğini 2 ve 3. Elde de talep göreceğini düşündüğümüz için Boluspor ile çalışmaya karar verdik. Helenex Bilişim A.Ş. ve Kointra borsası olarak bizim bir iş ortaklığımız var” şunları dile getirdi.

“Borsaya çıkış tarihimiz ocak ayında olacak”

Eldoğan ayrıca, ön satışa sunulan Boluspor tokenin fiyat aralığı ile de bilgiler vererek; “0,14’ten alanlar 6 ay sonra kilit açılacak. 0,25’ten alanlar 4 ay sonra satabilecekler. Ama hemen satmak isteyenlere de 0.50’den vereceğiz. Borsaya çıkış tarihimizde ocak ayında olacak. Şuan ön satış yapacağız. Bu süreçte maksimum şekilde kişiye ulaşıp çok cüzdan bu tokeni bulundurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bizde nasip kısmet olursa dünyada token çıkartacağız”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, Köroğlu Tarımsal Kooperatifi olarak token çıkartma hedeflerinin olduğunu aktararak; “Bu kripto para artık hayatın kaçınılmaz unsurlarından bir tanesi. Bazı ülkeler bunu resmi para birimi olarak kabul ettiler. Bunu yasaklayamazsınız. Dijital ortamda olduğu için Türkiye gibi dünyada da henüz düzenleme yapılamıyor. Ben Beşiktaş kulübü yöneticileriyle uzun süredir görüşüyordum. Onlar bana anlatmışlardı. Ama Bolusporumuzunda aynı firma ile çalışması bir tesadüf. Bizde belediye olarak çalışıyoruz. Belediye tokeni çıkaralım diye bir hazırlığımız vardı. Ama dünyada bizden önce yapanlar oldu. Bizde nasip kısmet olursa dünyada token çıkartacağız. Köroğlu Tarımsal Kooperatifi var, onun da görüşmelerini yapıyoruz. Dünyada birçok firma token çıkartmış ama kooferatif çıkartmamış. İnşallah bizde oradan yürümeye çalışacağız. Token çıkartan kulüpler oldu ancak ilk takımlarından birisi biz olacağız” dedi.

“50 bin liralık yatırımı kendim yapacağım”

Özcan ayrıca, Boluspor tokeninden 50 bin liralık yatırım yapacağını belirterek; “Biz Boluspor’un taraftarıyız aynı zamanda kendi bütçem onla sınırlı ama ilk talep toplama aşamasına geçildiğinde 50 bin liralık yatırımı kendim yapacağım bu tokene. Bunu da para kazanacağımı bilerek yapıyorum. Ama ben karlı bir yatırım olacağını öngörüyorum. Firmamızın da ciddi bir firma olduğunu biliyorum. İnşallah kulübümüze hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“Boluspor’a gücümüz yettiğince destek olacağız”

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise Boluspor’a her zaman destek olduklarını ve olmaya devam ettiklerini dile getirerek; “Kadın Milletvekili olunca spordan anlamaz, futboldan anlamaz şeklinde düşünceler var. Lakin bizde aynı cinsiyetçi yaklaşımla söyleyelim. Biz futbola da, spora da, Boluspor’a da o kadın hassasiyetiyle bakıyoruz. Biz sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü anne olarak bakıyoruz. Sporcuların zeki, çevik, ahlaklı olduklarını bildiğimiz için gençlerin spora yönelmesi vasıtasıyla bu ülkenin geleceği için neler yapabileceklerini, teknolojiye yönelmelerin vasıtasıyla neler yapabileceklerini gördüğümüz için Boluspor’a farklı bir gözle bakıyoruz. Klasik siyasetçi gibi küçük şehrin büyük öyküsü Boluspor’un yanındayız söylemleri bizden çıkmaz. Biz Bolu ile beraber kucaklaşan bir Boluspor hayal ettiğimizi ifade ediyoruz. Bizde bütçemiz elverdiğince Boluspor’a destek olmak için ilk açıldığı zaman ne kadar gücümüz yeterse o kadar destek olmak için elimizden geleni yaparız” dedi.

“Boluspor’un menfaatleri uğruna daha iyi teklifler varken bunları reddettik”

Lansmanda son olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat ise, token konusunda bir çok firma ile dirsek temasında olduklarını ancak en iyisini seçtiklerinin altını çizerek; “1 yıldır bunun üzerinde çok çalıştık. Bununla alakaları Boluspor’a değişik firmalardan teklifler geldi. Ama biz şunu istemedik. Altı boş olan manipülasyonlarla değişik spekülasyonlarla 3-5 gün prim yapıp sonradan yalnız bırakılan içi boşaltılan bir token olmak istemedik. Onun bu konuda çok hassas davrandık. Masamızda 2-3 tane teklif varken Boluspor’un menfaatleri uğruna daha iyi teklifler varken bunları reddettik. Çünkü 3-5 günde para kazanıp sonrasında Boluspor kulübünü veya taraftarı Bolulu hemşerilerimizi üzmek istemedik” şeklinde konuştu.

“Boluspor tokeni Bolulularındır. Gerçek Boluspor taraftarınındır”

Abat ayrıca, Boluspor tokeninin gerçek Boluspor taraftarının olduğuna vurgu yaparak; Boluspor tokeni Bolulularındır. Gerçek Boluspor taraftarınındır. Bolu’da olmayan Türkiye’de yaşayan yaklaşık 800.000 bine yakın Bolulu var. Bunların çok etkili olacağını düşünüyorum. Yatırımcının da Boluspor’un da zarar görmeyeceği şekilde ilerledik. Ben önümüzdeki yılın çok çok token gelirleriyle iyi geçeceğini düşünüyorum. Bu konuda da biz yönetim kurulu olarak izah edeceğiz. İnşallah hep beraber kulübümüzün değerine sahip çıkarsız” dedi.  

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Dgpeex Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Kulakçı ve Helenex Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan’ın protokol imzalanmasının ardından lansman töreni sona erdi.

Etiketler: bolu haberler