Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İstanbul Belediyesi ile Bolu belediyesi arasında antlaşma imzalandı

İstanbul Belediyesi ile Bolu belediyesi arasında antlaşma imzalandı
İstanbul Büyükşehir Belediye ile Bolu Belediyesi arasında imzalanan protokolle İstanbulkart ve Bolukart her iki şehirde de kullanılabilecek. 


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Öcan, Bolu Belediyesi ile İBB iştiraklerinden Belbim AŞ. arasında imzalanan niyet protokolü imza törenine katıldı.Protokol, Belbim A.Ş tarafından Bolu Toplu Ulaşım Elektronik Ücret Toplama Sisteminin kurulması ve işletilmesi kapsamında birlikte çalışmayı içeriyor. Bolu’daki elektronik ücret toplama faaliyetlerini de Belbim üstlenecek.
Törende konuşan Ekrem İmamoğlu kapımız her belediyeye açık diyerek "Biz İstanbuluz. Türkiye’nin en önemli en dinamik belediyecilik yapısıyız. Birikimleri var, deneyimleri var, tecrübeleri var, potansiyeli yüksek. Bu birikimleri, Türkiye’nin her köşesine paylaşmak konusunda karalıyız. Kapımızı kim çalarsa başımızın üstünde yeri var. Yani bu sadece, ‘ikimiz aynı partideyiz buluşması’ değil aslında kapımızın her belediyeye açık olduğuna mesajı" ifadelerini kullandı.
 Tanju Özcan törende İstanbullular ve Bolulular İstanbulkart ile Bolukart’ı iki şehirde de kullanabilecek olduğunu belirterek "İstanbulKart, artık sadece ulaşım kartı değil, günlük hayatta da yaygın bir şekilde kullanılabilecek. Önemli market zincirleriyle, mağazalarla, akaryakıt istasyonlarıyla görüşmeler yaptıklarını, bu görüşmelerin sonuçlandığını biliyoruz. Biz bu çalışmanın sonrasında İstanbulKart'ın altyapısını kullanarak, aynısı BoluKart olacak” dedi.