Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İSRAİL KATLİAMINA TEPKİLER DİNMİYOR

İSRAİL KATLİAMINA TEPKİLER DİNMİYOR
İsrail işgal güçlerinin Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına karşı uyguladığı şiddet derhal sona ermesi gerektiğine dikkat çekilerek, İsrail’in Doğu Kudüs’teki Filistinlilere yönelik saldırılarına Bolulu siyasilerden tepkiler dinmiyor.

İsrail’in uygulamış olduğu şiddete tepki gösteren Bolulu siyasilerden Twitter ve Facebook’ta kınama ve Filistinlilere destek mesajları art arda geliyor.

“KATİL İSRAİL!”         

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, katil İsrail diyerek, “İnsana ve hiç bir kutsala saygısı olmayan terör devleti katil İsrail! Allah’ın gazabı senin ve tüm zalimlerin üzerine olsun” paylaşımında bulundu.

“EY KUDÜS, EY KARALARA BÜRÜNEN ŞEHİR…”

Bolu Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, tepki gösterdiği şiirinde, “Ey Kudüs, ey şeriatler feneri. Ey parmakları yanan güzel çocuk. Hüzün var gözlerinde, ey iffet şehri. Ey Resulün uğradığı bahçe, kaldırımlarında hüzün var, minarelerinde hüzün var. Ey Kudüs, ey karalara bürünen şehir” dedi.

“ZALİM ISRARLA ZULME DEVAM EDİYORSA BİL Kİ SONU YAKINDIR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hz. Ali’nin sözünü alıntılayarak, “Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa bil ki sonu yakındır. Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır.” (Hz. Ali r.a.)” mesajını yayınladı.

“KUDÜS VE KUTSAL MEKÂNLARIMIZ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, “Kudüs ve kutsal mekânlarımız bizim kırmızı çizgimizdir. İsrail’in, Kudüs ve Mescid’i Aksa’nın statüsünü değiştirmeyi hedefleyen saldırgan operasyonlarını, Filistin halkının meşru haklarını gasp etme girişimlerini ve çocuklar dahil olmak üzere masum sivilleri katletmesini şiddetle ve nefretle kınıyor, devletimizin atacağı her türlü adımı destekliyorum.” açıklamasında bulundu.

“İSRAİL’İN SİVİL HALKA YÖNELİK İŞLEDİĞİ CİNAYETLERİN DURDURULMASI İÇİN SOMUT ADIMLAR ATILMALI”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, İsrail’in yıllardır yapmış olduğu şiddete vurgu yaparak, “İsrail’in sivil halka yönelik işlediği cinayetlerin, terörün durdurulması için somut bir adımdan, bir yaptırımdan söz edilmiyor, maalesef yıllardır izlediğimiz bu görüntüler karşısında… Eğer sadece kınamak yetiyorsa, ben de kınıyorum en şiddetlisinden” ifadelerine yer verdi.

“MESCİD-İ AKSA’YI ZALİMLERİN İŞGALİNDEN KURTAR ALLAHIM”

Bolu Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, zulmü yapanları kınayan mesajında, Şu mübarek günlerde bu zulmü yapanları Allahım kahreyle . Peygamberler şehri ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı zalimlerin işgalinden kurtar Allahım” ifadelerine yer verdi.

“ALLAH’IN GAZABI, ZALİMLERİN VE AZGIN SİYONİSTLERİN ÜZERİNE OLSUN” 

Bolu Ak Parti Eski İl Başkanı ve Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay ise, “Allah’ın gazabı, zalimlerin ve azgın siyonistlerin üzerine olsun…” şeklinde bir mesaj yayınladı.

“KUDÜS BİZİMDİR, MESCİD-İ AKSA BİZİMDİR”

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; “Kudüs bizimdir, Mescid-i Aksa bizimdir, burada dökülen kan bizim kanımızdır, verilen canlar bizim canımızdır. Kudüs bizim ayrılmaz bir parçamız, izzet ve şerefimizdir. İsrail’in barbarlığını durdurmak, Kudüs’ü korumak ve Müslümanların vatanı olarak geleceğe taşımak, ancak Türkiye’nin liderliği ile mümkündür” diye konuştu.

“TERÖRÖSTLERİ KAHRU PERİŞAN EYLE ALLAH’IM”

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, saldırıda bulunan İsraillileri işaret ederek, “Bu mübarek günde bu zulmü eden teröröstleri kahhar ismin ile kahru perişan eyle Allah’ım” dedi.