Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İNŞALLAH BOLUSPOR ARZULADIĞI HEDEFLERDE LİGİ BİTİRECEK”

“İNŞALLAH BOLUSPOR ARZULADIĞI HEDEFLERDE LİGİ BİTİRECEK”
Boluspor, teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan boşalan teknik adam koltuğuna Erzurumspor FK ile yollarını ayıran Muzaffer Bilazer’i getirdi. Bilazer, takımla birlikte çalışmalara başlarken, 45 yaşındaki teknik adam, ayağının tozuyla özel açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Erzurumspor FK ve Milli takımlar çeşitli yaş kategorilerinde görev alan Muzaffer Bilazer, sezon sonuna kadar Boluspor’un yeni teknik direktörü oldu. Muzaffer Bilazer, “Kulübün potansiyelinin farkındayız. Oyuncuların potansiyelinin farkındayız. Buna bir takım şeylerde katabilirsek, inşallah bu sene Boluspor’u arzuladığı hedeflerde bitirecek” dedi.

“Çok önemli bir camiaya geldim”

Çalışmalara hemen başladıklarının altını çizen Boluspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer; “Boluspor ile antrenmanımıza çıktık. Çok önemli bir camiaya geldim. Bu ülkeye önemli teknik direktörler, önemli futbolcular kazandıran bir camia. Yeni bir büyüme sürecinde olan bir Boluspor ve bu sürece yardımcı olmak istiyorum. Ben ve ekibim olarak. Bu konuda çok istekliyiz. Dediğim gibi Boluspor bir büyüme içinde. Bizde elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

“İnşallah Boluspor arzuladığı hedeflerde ligi bitirecek”

Boluspor’un ligi arzu ettiği noktada bitirmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini işaret eden Bilazer; “Kulübün potansiyelinin farkındayız. Oyuncuların potansiyelinin farkındayız. Buna bir takım şeylerde katabilirsek, inşallah bu sene Boluspor arzuladığı hedeflerde ligi bitirecek. Belki bu süper lig olacak, belki ilk 2 olacak belki de play-off olacak. Devamında süper lig olacak inşallah” dedi.

“Çok tecrübeli oyunculara sahibiz, çok potansiyelli oyunculara sahibiz”

Boluspor’un çok önemli ve tecrübeli oyunculardan kurulu olduğuna dikkat çeken Muzaffer Bilazer sözlerini şöyle noktaladı: “Çok tecrübeli oyunculara sahibiz, çok potansiyelli oyunculara sahibiz. Ama futbol çok karmaşık bir oyun. Futbolda ne kadar potansiyel olursa olsun doğru duygu, doğru coşkuyu yakalayamazsak bir anlam ifade etmez. Boluspor bu konuda iyiydi. Belki son periyotlarda kısmen bir kırılma oldu. Tekrar bunun yukarı çekmemiz gerektiğini söyledim. Çok değerli oyuncular var. Daha önce çalıştığım, milli takımlarda çalıştığım oyuncular var. Bu potansiyeli biraz daha yukarı çekmek lazım. Bireysel noktada yardımcı olmak lazım. Futbolda ne yaparsan yap, doğru duyguyu, doğru ruhu katamazsan bir anlam ifade etmez. Biz burada doğru ruhu katmaya çalışma anlamında önceliğimiz oldu.” 

Etiketler: bolu haberler