Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ MESLEKTE 25, 40 VE 50. YIL PLAKET TÖRENİ DÜZENLEDİ

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ MESLEKTE 25, 40 VE  50. YIL PLAKET TÖRENİ DÜZENLEDİ
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciliği Yönetim Kurulu, meslekte 25-40-50. Yılını dolduranlara plaket töreni düzenledi.

Haber: Servet Gökçek

 

İnşaat Mühendisleri Odasının kuruluş yıl dönümünde her yıl organizasyon düzenleyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciliği, bu sene de organizasyon düzenledi. Organizasyonda, meslekte 25-40-50.  Yılını dolduranlara plaket töreni düzenlenirken, genç ve tecrübeli mühendisleri tanıştırıp kaynaştırıldı.

 

25-40-50. YILINI DOLDURAN MESLEKTAŞLARIMIZA PLAKET VERDİK”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciliği Yönetim Kurulu, gerçekleştirdikleri organizasyonla ilgili açıklamalarda buludu. Açıklamada;  “19 Aralık tarihi İnşaat Mühendisleri Günü olarak kutlanmaktadır. Bu sene 68. Yılını kutladığımız İnşaat Mühendisleri Odasının kuruluş yıldönümünü İMO Bolu Temsilciliği olarak 23 Aralık 2022 Cuma günü bir araya geldiğimiz ve meslekte 25-40-50. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket verdiğimiz bir yemekle kutladık. Uzun bir aradan sonra düzenlediğimiz, meslektaşlarımızın aileleri ile birlikte katılım gösterdikleri 200’e yakın misafiri ağırladığımız gece sonunda meslektaşlarımız hem kaynaşmış hemde hasret gidermiştir.

 

“DESTEK VEREN BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Herhangi bir siyasi parti yemeği olmayan, genç ve tecrübeli meslektaşlarımızı tanıştırıp kaynaştırmak ve birlik beraberlik amacı hedeflediğimiz bu organizasyonumuzu sanki birilerinin hedef alınarak siyasi bir meseleye çekildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bizim için çok değerli olan meslek örgütümüzü böyle asılsız ve mesnetsiz siyasi ve kişisel olaylara alet etmek isteyenleri esefle kınıyor, saygılı olmaya davet ediyoruz. Bizimle olan destek veren bütün meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürler.” İfadeleri kullanıldı.

Etiketler: bolu haberler