Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İNANMADIĞIM İŞE GİRMEM”

“İNANMADIĞIM İŞE GİRMEM”
Boluspor’un yeni Teknik Direktörü Fırat Gül, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Boluspor’un kalan haftalarda puanlar toplayarak ligde kalacağını söyledi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Boluspor’da geçtiğimiz hafta Osman Özköylü’den ayrılan koltuğa oturan yeni Teknik Direktör Fırat Gül, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gül, Boluspor’un iyi bir kadro kalitesine sahip olduğunu söyleyerek, ligde kalacağına inandığını ifade etti.

Boluspor’da ilk maçına Giresunspor karşısında çıkan Teknik Direktörü Fırat Gül, alınan mağlubiyete ilişkin, “Boluspor, Giresunspor maçında topa sahip olan taraftı, oyunu rakibe kabul ettiren taraftı. Bundan sonrada aynı şekilde oynamaya devam edecek. Oynadığımız oyundan vazgeçmeyeceğiz. Israrcı olacağız. Oynadığımız her maçı da kazanmak için oynayacağız. Şuan ki durumumuz bu. Önümüzde 9 tane maç var. Bu 9 tane maçtan her maçtan hedeflediğimiz skoru almaya çalışarak oynayacağız. Karamsar olacak bir durum yok. Bizim takımımız iyi bir takım. Oyuncularımız yetenekli oyuncular. Hepsi samimi. Herkes yaptığımız işe inanıyor” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR’UN BU CENDEREDEN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”

Gül, Boluspor’un kalan maçlarında puanlar alarak ligde kalacağına inandığını vurgulayarak, “Bundan önceki süreçte çok ciddi bir sıkıntı yaşanmış. Uzun süre takım galip gelememiş. Oynadığı oyunun karşılığını alamamış. Böyle problemlerle zaman zaman psikolojik çöküntüye sebep olur. Bizim takımımızda böyle bir şey yok. Bizim takımımız oynadığı her maçı kazanmaya hazır, oynadığı her maçı da kazanmak için sahaya çıkacak. Boluspor bu ligin uzun süredir içinde olan bir camia. Köklü bir camia. Şu durum daha önce yaşamamıştı. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. İnanmadığım hiçbir işin içine girmem. Boluspor’un bu cendereden bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Oyuncularımızda, bizde, teknik ekip, yönetim, taraftar herkes kenetlenmiş durumda. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerde ligi bitireceğiz. Arkasından da uzun vadeli planlarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR İSTEDİĞİMİZ SKORLARI ALABİLECEK SEVİYEDE”

Fırat Gül, Boluspor’un kadro kalitesinin lig bazında yeterli olduğunu söyledi: “Psikolojik olarak, zihinsel olarak bazı sıkıntılar yaşanmış. Ama bunlar aşılmayacak problemler değil. Oyuncu yeterliliği anlamında da takımımız bu ligin yeterli takımları arasında. Kadro olarak bir sıkıntımız yok. Oyuncularımız kadro olarak bu ligi kaldırabilecek ve bundan sonra 9 maçta istediğimiz skorları alabilecek seviyede. Bizde oyunculardan maksimum verim alabilmek için en doğru pozisyonda en doğru sistemde en doğru stratejiyle en doğru oyun planıyla kullanmaya çalışacağız. Biz işin stratejik tarafıyla ilgileneceğiz. Oyuncularımızda bu stratejiyi pratiğe dökerek skora yansıtmaya çalışacak. Bu yapılabilecek bir iş.”

“KEÇİÖRENGÜCÜNE AYNI DİLDEN CEVAP VERECEĞİZ””

Gül, Cumartesi günü oynayacak olan Keçiörengücü karşılaşması için ciddi bir hazırlık yapacaklarını ifade ederek, “Dışarıdan bakıldığında fikstür dezavantajı varmış gibi gözüküyor. 6 tane deplasman, 4 tane iç saha maçı vardı. Bizim için bu saatte maçların deplasmanda, iç sahada oynanmasının bir önemi yok. Biz oynadığımız her maçtan rakip kim olursa olsun oyun planımızı uygulayarak istediğimiz skoru almaya çalışacağız. Keçiörengücü ile ligin ilk yarısında başka bir takımdaydım İstanbulspor’daydım. Orada bir tane maç oynadık. Her maçtan önce analiz yapmanız lazım. Ona göre oyun planıyla çıkmanız lazım. Keçiörengücü’ne ciddi bir hazırlık yapmıştık. Keçiörengücü’nün çok baskın taraflarını gördük. Hala da aynı şekilde oynamaya devam ediyorlar. Oyun planı olan bir takım. Oyunu spontane oynamıyorlar. Oyunun savunma tarafında yaptıkları ciddi işler var, hücum tarafında yaptıkları ciddi işler var. Zaten ligin en az gol yiyen takımlarından birisi. Dirençli bir takım. Bizde aynı dilden cevap vereceğiz” diye konuştu.