Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İMZA TÖRENİNE NARVEN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İMZA TÖRENİNE NARVEN EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı yeni sezon öncesinde Narven Termal Kasaba’da gerçekleştirilen imza töreni, akşam yemeği ve Macera Parkı organizasyonunda bir araya geldi.


Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yeni sezon için takıma kattığı sporcular için imza töreni düzenlendi. Narven Termal Kasaba’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut, Sportif Direktör Faik Mert Dönmez, Baş Antrenör Salih Yergin başta olmak üzere, teknik ekip ve Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı sporcuları katıldı.

KATHERINE BELL & FERNANDA DAVIS TOME İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımıyla anlaşan Amerikalı voleybolcu Katherine Bell ve Brezilyalı voleybolcu Fernanda Davis Tome’nin imza töreni Narven’de gerçekleştirildi.

Törende konuşan Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut; “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımımızı Katherine Bell ve Fernanda Davis Tome ile güçlendirdik. Hedefimiz başarılı olmak ve bir üst lige yükselmek” dedi.

İmza töreninin ardından Pançeta Et Restoran’da akşam yemeği yiyen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, yemeğin ardından Narven Macera Parkı’nı deneyimledi. Macera Parkı’nda eğlence ve adrenalin dolu dakikalar yaşayan voleybolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler: bolu haberler