Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"İLLER BANKASI PAYI NÜFUSA GÖRE GELİR"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Serdar Makine Fabrikası'nı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Çalışanların ilgisi ile karşılaşan Özcan "Ankara'dan gelen yardım partiye göre veya kazanan kişiye göre değil o şehrin nüfusuna göre gelir" dedi.


Seçim çalışmalarını hızıyla sürdüren Tanju Özcan, Serdar Makine Fabrikası'nı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilerin büyük ilgi gösterdiği Özcan, herkesle tek tek tokalaşarak, pazar günü yapılacak seçimlerde hayır dualarını ve desteklerini istedi. Ayrıca kamuoyunda oluşturulan kendisinin kazanması durumunda yardım azalır algısı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özcan "Tanju Özcan kazanırsa Ankara'dan gelen yardım azalır diyerek kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ankara'dan gelen yardım partiye göre veya kazanan kişiye göre değil o şehrin nüfusuna göre gelir. Nüfus artarsa bu para artacak, nüfus azalırsa azalacak" diye konuştu.

"SURİYELİLERE BİR KURUŞ YARDIM YAPMAYACAĞIM"
Adaylığının ilk açıklandığı gün söylediği 'Ben Boluluların başkanı olacağım, Suriyelilerin değil' sözünü hatırlatan Özcan, sözlerini şöyle tamamladı: "Sizin paralarınızdan oluşan belediye bütçesinden sosyal yardım adı altında bir tek Suriyeliye bir tek kuruş yardım yapmayacağım."