Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İLK FATURA BAŞKAN’DAN

İLK FATURA BAŞKAN’DAN
Bolu Belediyesi’nce ihtiyaç sahiplerinin su faturalarına destek olmak amacıyla “Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı. İlk faturayı ödeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkına çağrıda bulunarak; “Sağ elin verdiğini sol el görmüyor Hazreti Peygamberimizin buyurduğu gibi. Gün dayanışma günüdür. Gelin bu kara kışı yoksul vatandaşlarımızın elinden tutarak hep birlikte huzur içinde geçirelim.” dedi.

Bolu’da 2500 ihtiyaç sahibi aileye elektrik ve doğalgaz faturası desteği veren Bolu Belediyesi, dayanışma projelerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Özcan’ın talimatıyla Bolu Belediyesi web sitesi üzerinden “Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı. Bolulu hayırseverler, artık bundan böyle https://askidafatura.bolu.bel.tr/ adresi üzerinden ihtiyaç sahiplerinin su faturalarını ödeyerek, dayanışma örneği gösterebilecekler.

İLK FATURAYI BAŞKAN ÖZCAN ÖDEDİ

“Askıda Fatura” uygulamasının startını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan verdi. Makam odasında bilgisayar başına geçen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, https://askidafatura.bolu.bel.tr/ adresinden ilk faturayı ödedi.

“SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMÜYOR”

Yaptığı fatura ödemesi sonrası dayanışma projesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben şuan kimin faturasını ödediğimi bilmiyorum. Ama bir garibanın, faturasını ödeyemeyen bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızın faturasını ödedim. O benim ödediğimi bilmiyor. Ben kimin faturasını ödediğimi bilmiyorum. Dolayısıyla, sağ elin verdiğini sol el görmüyor Hazreti Peygamberimizin buyurduğu gibi.” dedi.

“KAMPANYAYI BAŞLATMAK İÇİN İLK FATURAYI ÖDEDİM”

Ülkede yaşanan zamlara ve ekonomik sıkıntılara değinen Başkan Özcan; “Evet, zor günlerden geçiyoruz ekonomik olarak. Bu zor günlerde insanlar elektrik- doğalgaz faturalarından dolayı çok muzdarip. Biz biliyorsunuz 2500 aileye 500 TL’yi aşmamak kaydıyla 6 ay doğalgaz, 300 TL’yi aşmamak kaydıyla 12 ay da elektrik yardımı yapacağımızı söylemiştik. Bununla ilgili ödemelerimiz başladı. Değerlendirmelerimiz tamamlanmak üzere. Bir de belediyemize ödenmeyen faturalar vardı. Askıda fatura uygulamasına bu yüzden geçtik. Az önce de ben kendim hem kampanyayı başlatmak, hem de destek olmak için ilk fatura ödemesini gerçekleştirdim. Belediyemizin internet sitesine giriyorsunuz. Orada askıda fatura uygulaması var. Ödeyebileceğiniz faturayı seçip kredi kartı ile bu ödemeyi yapabiliyorsunuz.” diye konuştu.

“ZEKAT VE FİTRELERİNİZİ BU YOLLA YOKSULLARA ULAŞTIRABİLİRSİNİZ”

Başkan Özcan, Bolu halkından projeye destek vermelerini de isteyerek, “Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. Ben şimdiden Mübarek Ramazan ayı boyunca yardımlarınızı, zekat ve fitrelerinizi bu yolla yoksullara ulaştırmanızı öneriyorum.  Gün dayanışma günüdür. Gelin bu kara kışı yoksul vatandaşlarımızın elinden tutarak hep birlikte huzur içinde geçirelim.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler