Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İLÇE KONGRELERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

İLÇE KONGRELERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
AK Parti Bolu Teşkilatı korona virüs salgını dolayısla ara verilen ilçe kongrelerine kaldığı yerden devam edecek. Dörtdivan, Seben, Kıbrıscık ve Yeniçağa İlçe Kongreleri Eylül itibariyle başlayacak.

AK Parti Bolu, yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle kongre sürecini askıya almıştı. Geri kalan 4 ilçedeki kongre süreci 5 Eylül itibarıyla yeniden başlıyor. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanlığı tarafından salgın sebebiyle gerçekleştirilemeyen Kıbrıscık, Seben, Yeniçağa ve Dörtdivan kongrelerinin yapılacağı tarihler açıklandı.

Takvime göre AK Parti 7. Olağan Dörtdivan İlçe Kongresi 5 Eylül Cumartesi saat 11.00’de Futbol Sahasında; Yeniçağa İlçe Kongresi 5 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’te Gençlik ve Spor İlçe Binasında; Seben İlçe Kongresi 6 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Belediye Düğün Salonunda ve Kıbrıscık İlçe Kongresi ise 6 Eylül Pazar günü saat 11.00’de Belediye Parkında gerçekleştirilecek.

Kongrelerle ilgili AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “İnandığın Yolda Yürü sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolda; 7. Olağan Ak Parti Bolu İlçe Kongrelerimize kaldığımız yerden Pandemi Sürecinde alınan tedbirler ile devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.