Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İL ÖZEL İDARE KARLA MÜCADELEYE HAZIR

İL ÖZEL İDARE KARLA MÜCADELEYE HAZIR
İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi olarak kış ile mücadele için hazırlıklarının tamamlandığını ve hava şartlarına göre ekiplerinin yılın 12 ayı çalışmaya devam ettiğini dile getirdi. Yüceer; “Karla mücadeleye hazırız. Kar yağdığında yollar kapandığında ekipler otomatik olarak çalışmalarına kendi sorumluluk alanlarındaki görevlerine hemen başlarlar. Biz ekiplerimize İl Özel İdaremize güveniyoruz” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Yaz bitti, havalar soğudu, Bolu’nun yüksek kesimleri karla buluştu. İl Özel İdaresi tarafından karla mücadele çalışmaları için hazırlıklar da tamamlandı. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, kar yağması yolların kapanması durumunda ekiplerin gece gündüz demeden çalışacağını ve geçmiş yılarda bunun örneklerinin yaşandığına dikkat çekti.

“HAVA ŞARTLARI BİZİ GERÇEKTEN KORKUTUYOR, KAYGILANDIRIYOR”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, kurak geçen mevsimin biran önce son bulması temennisinde bulunarak; “Kış mevsiminin tam ortasındayız. Hava şartları bizi gerçekten korkutuyor, kaygılandırıyor. Halen daha kar yağmadı. Biz öncelikle bu kurak mevsimin sona ermesini, mevsimine uygun bir şekilde karın yağmasını arzu ediyoruz. İnşallah kar yağar diye dua ediyoruz. Keşke kar yağsa da biz İl Özel İdaresi olarak köy yollarının açılması noktasında gayret göstersek, araçlarımız seferber olsa” şeklinde konuştu.

“EKİPLERİMİZE İL ÖZEL İDAREMİZE GÜVENİYORUZ”

İl ve ilçe genelinde ekiplerin tüm hazırlığını yaptığını ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yaşar Yüceer, “Greyderleriyle, kamyonlarıyla, pikaplarıyla, dozerleriyle, kepçesiyle İl Özel İdaresi olarak ekiplerimizle karla mücadeleye hazırız. Her ilçenin kendi ekipleri Özel İdarenin emrinde organizasyonları yapılmış. Hangi ekip hangi greyder hangi araç köyün yolunu açacak organizasyonu yapılmış vaziyette. Hiç kimseden bir emir almadan ya da hiç kimsenin bir tasarrufuna gereksinim duymadan kar yağdığında yollar kapandığında ekipler otomatik olarak çalışmalarına kendi sorumluluk alanlarındaki görevlerine hemen başlarlar. Gece gündüz demeden yollar açılır. Biz ekiplerimize İl Özel İdaremize güveniyoruz. Kendilerine de teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemlerde de bunun örneklerini yaşadık. Şuana kadar bir ihtiyaç olmadı. Ancak olursa da hazırız. Kar yağmasını da temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
Etiketler: bolu haberler