Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İL MÜDÜRÜ CEMİL SARICI'DAN STEM ATÖLYELERİNE ZİYARET

İL MÜDÜRÜ CEMİL SARICI'DAN STEM ATÖLYELERİNE ZİYARET
Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Orhangazi Ortaokulu'nda "Eğitimden Üretime STEM Bolu" projesi kapsamında kurulmakta olan atölyeleri ziyaret etti.

Haber: ASLI Akış

STEM atölye ziyaretinde okul idarecileri ve projede görevli öğretmenlerden bilgi alan Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Orhangazi Ortaokulu'nda öğretmenlerimizin prototip çalışmalarını bitirip seri üretime hazır hale getirdikleri 3 boyutlu yazıcı hakkında bilgi aldı.

Kendi tasarladıkları 3 boyutlu yazıcı ile ürettikleri Solo Türk maketini inceleyen Sarıcı, öğretmenleri gayretli ve yenilikçi çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tasarımının tamamı, yazılımının da önemli bir kısmının proje ekibinin kendi emekleri olan ve daha önce 3 çalışır prototipi üretilerek sorunsuz hale getirilen 3 boyutlu yazıcılar seri olarak üretilip, okullarımızda kurulacak diğer atölyelere ve talep olması halinde farklı şehirlere gönderilecek.

İncelemenin sonunda Orhangazi Ortaokulu öğretmenlerinin yaptıkları değerlendirme toplantısına da konuk olan Sarıcı, öğretmenler ile sohbet ederek kendilerine başarılar diledi.

Etiketler: bolu haberler