Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İL MİLLİ EĞİTİM, KÜLTÜR VE TURİZM VE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇELERİ ONAYLANDI

İL MİLLİ EĞİTİM, KÜLTÜR VE TURİZM VE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇELERİ ONAYLANDI
İl Genel Meclisi’nde Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe görüşmelerinin yapıldığı toplantıların Perşembe günü gerçekleşen oturumunda 2023 yılı bütçe ödenekleri ile ilgili Komisyon raporları görüşüldü.

Haber: Aslı Akış

İl Genel Meclisi Yaşar Yüceer Başkanlığında başlayan İl Genel Meclisinin 10 Kasım Perşembe günü gerçekleşen oturumu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü nedeniyle saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Siyasi partilerin Grup Başkanvekilleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundular.

Toplantının ilk gündem maddesi gereği; il özel idaresi genel sekreterliği Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği il müdürlüğünün 2023 bütçe ödenekleri ile ilgili İmar ve Bayındırlık komisyonundan gelen rapor ele alınarak oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda 2023 yılı bütçe ödenekleri ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 23 milyon 992 bin TL, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne 200 bin TL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ise 125 bin TL bütçe ödenekleri meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddesiyle ilgili il genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer meclis üyelerine bilgi verdi.

Gündemin son maddesi gereği, Seben İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine 170 bin TL ödenek aktarıldı. 

Toplantıda son olarak, Dörtdivan ilçesi İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine ödenek aktarılmasına dair önerge gündeme alındı ve görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. 

Etiketler: bolu haberler