Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İKTİDARIN KALELERİ BİR BİR DÜŞÜYOR”

“İKTİDARIN KALELERİ BİR BİR DÜŞÜYOR”
Vatandaşın her geçen gün ilgisini kazanan İYİ Parti ilçe çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Bolu teşkilatı hafta sonu Gerede ilçesini ziyaret etti.

İYİ Parti’ye ülke genelinde vatandaşın gösterdiği ilgi ve teveccühün yansımaları sokakta belirgin olarak görülüyor. Saha çalışmalarını dur durak bilmeden devam eden İYİ Parti Bolu teşkilatı ziyaret gerçekleştirdiği her toplantı ve organizasyonda vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

İYİ Parti ekibinin hafta sonu ziyaret durağı Bolu’nun en büyük ilçesi Gerede oldu. Gerçekleştirilen ilçe ziyaretine İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Gerede İlçe Başkanı Ömer Evcin, Bolu İl Kadın Politikaları Başkanı Türkan Şimşek, Bolu Merkez İlçe Kadın Politikaları Başkanı Kadriye Canel, Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuzhan Yakışır, Bolu Belediye Meclis Üyesleri Hakan Alparslan ve Suat Orhan, Önceki dönem milletvekili adayı İrfan Bayar, önceki dönem Gerede Belediye Başkan Adayı Orhan Ünaldı ve çok sayıda il, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Cumartesi kurulan Pazaryerinde vatandaşla buluşan İYİ Partililer vatandaşın sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Vatandaşın en çok tepki gösterdiği konu ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler ve hayat pahalılığı oldu.

“GENEL BAŞKANIMIZIN EŞİ BENZERİ YOK”

Gerçekleştirilen ziyaret ve saha çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş; “Hafta sonu partili arkadaşlarımızla birlikte Gerede ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Daha öncede kamuoyuna yansıdığı şekilde yayla bayramlarında ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Gecesi gündüzü memleket sevdası ve vatandaşımız olan çok değerli bir genel başkanımız var ve biliyorsunuz genel başkanımız ilçe ve belde düzeyinde birebir ziyaretler gerçekleştiren ilk genel başkandır. Böyle çalışkan ve azimli bir genel başkanımız olduğu için ve onun ekibinde çalışma yapmaktan mutluluk duyduğumu da ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

“ÜLKENİN SİYASİ YÖNÜ DEĞİŞİYOR VE BUNU AÇIKÇA ARTIK GÖREBİLİYORUZ”

Örnekbaş, ülkenin siyasi yönünün değiştiğini ve bunu gördüklerini kaydederek; “Cumartesi günü partili arkadaşlarımızla birlikte Gerede ilçemizi ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi Gerede mevcut iktidara nüfusa göre ilçeler arasında en çok oy çıkartan ilçelerimizden bir tanesi. Partimizin ilk kurulduğu aşamalarda yine Gerede ilçemizi belli aralıklarla ziyaretler gerçekleştirdik. Geredeli vatandaşlarımıza bildiğimiz ve inandığımız doğruları anlattık. Son gerçekleştirdiğimiz ziyarette Gerede ilçemizde vatandaşımız tarafından daha sıcak karşılanmak ve ilgi görmek açıkçası bizi sevindirdi ve moralimizi yükseltti. İktidara oy olarak neredeyse tulum çıkartan bir ilçede vatandaşlarımız tarafından daha dikkatli bir şekilde dinlenmek çok hoşumuza gitti. Doğruları ve gerçekleri yılmadan söylemenin aslında karşılığını almaya başladık. Bu durum ülke genelinde iktidarın kalelerinin bir bir düşeceğinin açık işareti. Ülkenin siyasi yönü değişiyor ve bunu açıkça artık görebiliyoruz.” İfadelerini kullandı.

“ÜLKE YANGIN YERİNE DÖNMÜŞ VAZİYETTE”

Vatandaşların ekonomik sıkıntılardan dolayı şikayetçi durumuna işaret eden Ahmet Örnekbaş; “Vatandaşlarımız her gittiğimiz yerde olduğu gibi pazar ve market fiyatlarından çok şikâyetçi. Marketlerde ve tezgahlarda asgari yaşam için geçerli meyve sebze ekmek gibi gıdalar neredeyse ateş pahası. Ülke yangın yerine dönmüş vaziyette. Saraydan savrulan ve her geçen gün daha da artan israf ekonomisinin faturası vatandaşımızın sırtına sarılıyor. Ekonominin dümenine her defasında daha da yetersiz birinin geçmesi belirsizlik sürecini derinleştirmeye devam ediyor. Vatandaşımız bırakın yıllık hesaplamaları aylık haftalık bile tahminlerde bulunamıyor. Vatandaşımız yarınından emin değil. Bu iktidara her koşulda inanan ve güvenen vatandaşımız artık bu inancını kaybetmiştir” dedi.

“AZ KALDI ÜLKEMİZİN ÜZERİNE İYİLİK GÜNEŞİ DOĞACAK”

Örnekbaş, İYİ Parti’nin iktidar olacağına dair de düşüncesini dile getirerek; “Her seçim döneminde iktidara oy veren vatandaşımız iktidarın aldığı kararlara ve uyguladığı yönetim anlayışına artık şüpheyle bakmaktadır. Vatandaşımızın bu iktidara ne itimadı nede artık güveni kalmıştır. Vatandaşımız yeni bir soluk temiz bir nefes aramaktadır. Aradığını da İnşallah partimizin iktidar döneminde bulacaktır. Bu ülkenin kendine yetecek ve kalkınmayı sağlayacak kaynakları vardır. İsraf edilmeden birilerine peşkeş çekilmeden kaynaklar doğru kullanıldığında vatandaşımızda ekonomik rahatlamayı çok net olarak görebilecektir. Biz İYİ Parti’nin ülkemizde iktidar olacağına ve bu karanlık günlerin son bulacağına inancımız tamdır. Az kaldı ülkemizin üzerine iyilik güneşi doğacak.” Diye konuştu. 

Etiketler: bolu haberler