Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İKİNCİ EL PİYASASINDA YILBAŞI HAREKETLİLİĞİ

İKİNCİ EL PİYASASINDA YILBAŞI HAREKETLİLİĞİ
Bolu’da ikinci el otomobil pazarında yılbaşı öncesi yoğunluk yaşanırken vatandaşlar, artan fiyatlara rağmen talep gösteriyor.

ÖTV matrahı indiriminin ardından sıfır araç fiyatları artarken vatandaşlar ikinci el arabaları tercih etmeye başladı. Aşağı Soku Mahallesi'ndeki Galericiler Sitesi'nde bulunan ikinci el otomobil pazarı, araç almak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Oto galericilik yapan birçok esnafın da otomobil satmak için geldiği pazar, binlerce kişiyi ağırlıyor.

“YÜKSEK BİR MÜŞTERİ HAREKETLİLİĞİ VAR”

Fiyatlarda düşüş olmadığını belirten oto galerici Gürkan Güler, "Araç fiyatlarında düşüş yok. ÖTV’nin belirlenmesinden sonra piyasada bir hareketlilik var. Fiyatlarda yukarıya doğru bir ivme var. 'Yılbaşında araba fiyatlarına zam gelecek' söylentisiyle araba pazarında son 2 haftadır hareketlilik yaşıyor. Şu anda pazarda yüksek bir müşteri hareketliliği var. Vatandaşlar çıldırmış gibi araba alıyor. Asgari ücret zammının buna çok etkisi var. Vatandaş, 'Yılbaşı gelmeden aracımı yenileyeyim' diyor" ifadelerini kullandı.

Yaklaşan yılbaşı öncesinde Otomobil satın almaya karar veren vatandaşlar ise soluğu ikinci el oto pazarında alıyor.

Etiketler: bolu haberler