Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İhtiyaç sahipleri için yardım kampanyasına çağrıda bulundu

İhtiyaç sahipleri için yardım kampanyasına çağrıda bulundu
Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi çocuklar için başlattıkları ‘Minik Yürekler Üşümesin’ yardım kampanyasıyla ilgili çağrıda bulundu. Özkalem, “Havalar çok soğumadan ihtiyacı olan minik kardeşlerimize bot, mont gibi çeşitli kıyafet yardımlarında bulunuyoruz. Hayırsever insanlarımıza bu kampanyamıza destek verirlerse seviniriz” dedi.
Haber: Servet Gökçek

Ülkü Ocakları tarafından ‘Minik Yürekler Üşümesin’ adı altında başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.  Yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi için başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini vurgulayan Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, ‘Bir hayra vesile olan o hayrı yapmış gibidir’ hadisini hatırlatarak amaçlarının çocukların yüzündeki tebessüm olduğuna işaret etti.

“MİNİK KARDEŞLERİMİZE YARDIMDA BULUNUYORUZ”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olmak için her yıl bu kampanyayı tekrarladıklarını anımsatarak; “Bolu Ülkü Ocakları olarak her yıl yapmış olduğumuz bir kampanya. Kış ayları başlamadan önce, havalar çok soğumadan önce ihtiyacı olan minik kardeşlerimize bot, mont gibi çeşitli kıyafet yardımlarında bulunuyoruz. Bu yılda inşallah ihtiyaç sahibi minik kardeşlerimize yardımcı olmak, onları bu kış aylarında, kış ayının zor geçen günlerinde bir nebze olsun ısıtmak için bir destek amaçlı faaliyet başlattık. Bu kampanyayı biz her yıl yapıyoruz. Bizim için rutin bir hale geldi” şeklinde konuştu.

“ONLARIN YÜZÜNDEKİ MUTLULUĞU GÖRMEK İSTİYORUZ”

Özkalem, ihtiyaç sahibi çocukların yüzündeki mutluluğu görmek istediklerini belirterek, “Bu kampanyayı yaparken biz bunları yayınlamak zorunda, paylaşmak zorunda kalıyoruz. Tabi bu yayınları yaparken de bizim amacımız kesinlikle reklam değil. Bizlere maddi olarak yardımcı olan değerli hayırsever insanlarımız var. Bu insanların yapmış olduğu yardımların, maddi desteklerin ne şekilde, nasıl ve nerelere ulaştığını bildirmek amaçlı yapıyoruz bu yayınları. ‘Bir hayra vesile olan o hayrı yapmış gibidir’ hadisi şerifinde belirtildiği gibi sadece bizim talebimiz burada o hayırlara vesile olmak, aracı olmak ve bize gelen emanetleri güzel kardeşlerimize ulaştırdığımızda onların yüzündeki mutluluğu görmek. Onların tebessümünü paylaşmak bizim için tek amaç, tek gaye budur” dedi.

“BOT VE MONT İHTİYACIMIZ VAR”

Yardımın her türlüsünü kabul ettiklerini dile getiren Özkalem; “Biz yardımın her türlüsünü kabul ediyoruz. Daha önceden gazeteler aracılığıyla, sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunmuştuk. Ülkü Ocaklarına ait İBAN numarası var. İsteyen oradan, gönlünden ne kadar koparsa yardımda bulunabilir. Belli bir meblağ belirlemedik. İBAN numarasına yatırabiliyorlar. İsteyen kendisi alıyor bize getiriyor ulaştırmamız için. Biz bu şekilde yardımları insanlara, ihtiyaç sahibi genç kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Şuan kış ayı çetin geçecek gibi görünüyor. Bot ve mont ihtiyacımız var. Biz bunları karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZE HER TÜRLÜ ULAŞABİLİRLER”

Özkalem, tüm ilçelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıklarını vurgulayarak, ”Bu faaliyeti Bolu ili merkez ve tüm ilçelerimizde yapıyoruz. Herhangi bir ilçe ocağımız olmayan ilçemiz yok. Tüm ilçelerimizde ocağımız var. Biz faaliyete başladığımız zaman bunu tüm ilçelerimizle yapıyoruz. Tüm ilçelerimizde ve beldelerimizde bu faaliyetimiz devam ediyor. Eksik kalan kısımları biz tamamlıyoruz. Bizim eksiklerimizi de onlar tamamlıyor. O şekilde yürütüyoruz.  Ayrıca okullarımızda durumu olmayan minik kardeşlerimize ulaşma konusunda öğretmenlerimiz çok yardımcı oluyor. Onlar sayesinde de ulaşamadığımız minik kardeşlerimize ulaşıyoruz. Yardım için Bolu Ülkü Ocaklarındaki yerimize gelebilirler, ocağımızın numaraları var oradan da ulaşabilirler. Bize her türlü ulaşıp yardım talebinde de bulunabilirler. Biz her türlü yardım etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“BAĞIŞTA BULUNMAK İSTEYENLER BİZE ULAŞSIN”

Hayırsever vatandaşlara seslenen Özkalem, “Biz her zaman garibanın, ihtiyaç sahibinin yanında olduk. Yanında olmaya gayret ettik. Elimizden geldiğinden fazlaca yardımda bulunmak istiyoruz. Hayırsever insanlarımıza bu kampanyamıza destek verirlerse seviniriz. Onlara da şimdiden yapmış oldukları yardım için teşekkür ederim. İnşallah bu kış ayında da minik kardeşlerimizi, minik yürekleri Ülkücü Gençli olarak ısıtmaya talibiz ve ısıtacağız. Bağışta bulunmak isteyenler kişiler, bizim iletişim numaralarımız var. Daha önceden paylaşmış olduğumuz İBAN numarası var. Oradan yardım edebilirler. Daha önceden de varsa ellerinde bot, mont ya da diğer giyim malzemeleri onları Ülkü Ocaklarındaki yerimize de bırakabilirler. Bizi arayıp, bizde kendilerinden alabiliriz” dedi.