Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İHH’DAN ANLAMLI KAN BAĞIŞI

İHH’DAN ANLAMLI KAN BAĞIŞI
İHH Arama Kurtarma Bolu ekibi Mavi Marmara şehitleri ve İzzet Baysal Şükran Günü etkinlikleri kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulundu.

İHH Arama Kurtarma Bolu ekibi Kızılay’a kan bağışında bulundu. 10 kişilik ekip, Bolu Valili önünde bulunan Kızılay kan bağış aracına gelerek gerekli evrakları doldurduktan sonra kan verdi.

“KAN VERME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİK”

İHH Arama Kurtarma Bolu Başkanı Mehmet Akyüz, etkinliğin düzenlenme amacına yönelik, “İHH Arama Kurtarma Bolu ekibi olarak gerek Mavi Marmara şehitlerimizi anma vesilesi, gerekse Bolu’nun önemli isimlerinden İzzet Baysal’ın anma günleri çerçevesinde bir farkındalık yaratmak maksadıyla, Kızılay’da kan verme etkinliği gerçekleştirmek istedik. Bu çerçevede her yaştan gönüllümüzle birlikte Kızılay’ın kan alma otobüsünde yaklaşık 10 gönüllümüzle birlikte kan verme etkinliği yapıyoruz” dedi.

“İNSAN HAYATININ ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ”

Mavi Marmara’da hayatını kaybedenleri de andıklarını belirten Akyüz, “İnsan hayatının öneminin farkındayız. Bundan yaklaşık 12 yıl evvel uluslararası sularda yine bir insanı yardım malzemesi götüren bir gemiye, Siyonist İsrail devleti tarafından müdahalede bulunulmuş ve 10 vatandaşımız bu müdahalede şehit olmuştu. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Anılarını yaşatmayı sürdürüyoruz. Bolu’nun önemli değerlerinden birisi olan İzzet Baysal’ı da rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.